Cursos

Capacitació per la gestió d'al·lèrgens en hostaleria

Dilluns de 08:00 a 14:00

Coneixes la llei, les seves obligacions i els mètodes per mantenir sota control els ingredients de cada plat i la informació d’al·lergògens?

Objectius

Capacitar als professionals per a la correcta gestió dels al·lergògens i l’elaboració de fitxes identificatives dels menús del seu establiment per complir amb la nova normativa.

Adreçat a

Responsables i treballadors/es dels establiments (bars, restaurants, menjadors, hospitals, etc.)
Temari:
Al·lèrgies i intoleràncies alimentaries
Tipus d’al·lèrgens contemplats a la normativa
Pla de prevenció de riscos en al·lèrgies alimentaries
Gestió dels riscos al·lergènics per part del sector de l’alimentació
Etiquetatge
Elaboració de fitxes i declaració d’al·lèrgens
Observacions:
El preu del curs és de 140€ i inclou les sessions i el dossier per participant. Possibilitat de bonificació, consultar condicions i terminis.
Requirements:
Entregar la documentació requerida previ a l'inici del curs.
Documentació:
Per formalitzar la inscripció cal aportar la següent documentació:
- Full d'inscripció
- Fotocòpia del DNI
- Comprovant de pagament
Certificació:
Entrega d'un certificat d'aprofitament al finalitzar el curs
Tipus d'Entrades Fi de Vendes Preu Quantitat
Suscripción
144,00 EUR
Inscripció no socis
160,00 EUR

Quan

dilluns, 20 de febrer, 2017
Hores: 12
Dilluns de 08:00 a 14:00

Organitzador

Cepta
977211966
cepta@cepta.es

On

Cepta
Avinguda Roma, 7
    43206 Tarragona
    Espanya
977211966
cepta@cepta.es

Participar a Twitter

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.

Use this tag: # cepta