Es podem beneficiar les empreses associades a CEPTA o a alguna organització territorial o sectorial vinculada a CEPTA


Foment del Treball i CaixaBank han signat un conveni marc per impulsar les iniciatives dels nostres associats, ajudant-los en la millora de la competitivitat, en l'accés a nous mercats i en el desenvolupament de segments de negoci emergent.

Per aquest motiu, Caixabank posa a disposició de les entitats associades a CEPTA, 2.000M€. D'aquest 500M€, van destinats a donar suport, desenvolupar i acompanyar les empreses joves del sector tecnològic i als emprenedors que comptin amb un projecte concret.

CaixaBank compta amb un servei especialitzat en diferents segments de negoci, gestionat des de Centres d'Empresa, Oficines Business Bank i el Centre DayOne, a més d'empreses del grup com Agrobank i Microbank. L'objectiu és adaptar-se i oferir als socis de CEPTA el millor servei amb les millors condicions possibles en cada cas. Avantatges:

Formació gratuita a les empreses/organitzacions en matèria de Comerç Internacional (inclou un estudi de necessitats en sesions "in company").
 

Programa especialitzat  en diversitat de gènere.
 

Gestió d'avals amb ICF i/o Avals ( per a empreses / organitzacions que compleixin els requisits).
 
TPV d'última generació i amb tarifes bonificades i altres solucions adaptades a mesura en matèria de e-commerce.

Formulari de Adhesió CaixaBank

Ompli i enviï el següent formulari si desitja beneficiar-se de les condicions especials que ofreix l'acord:

*Obligatorio

Le comunicamos ue los datos introducidos en el formulario serán incorporados a un fichero cuyo único responsable es CEPTA, con el objetivo de ofrecer servicios propios de su actividad. Se puede proceder a una posible comunicación o cesión a terceros para los fines relacionados con las actividades desarrollladas por el responsable del fichero. Puede ejercer sus derechos de oposición, cancelación, modificación o acceso mediante un comunicado remitido a cepta@cepta.es