CEPTA demana que es parli clar sobre el Corredor Mediterrani

La confederació empresarial s'expresa sobre la decisió de Fomento no construit la nova línia d’alta velocitat prevista entre Castelló i Vandellòs.

Compartir

CEPTA reclama que Foment aclareixi el calendari i execució reals del Corredor Mediterranis amb la màxima exactitud. Davant de les darreres notícies publicades a el diari 'Levante', on s'assegura que Fomento, finalment, no construirà la nova línia d’alta velocitat prevista entre Castelló i Vandellòs. 
 
Sobre aquest tema -i en declaracions a la Cadena SER Tarragona- el president de la Confederació Empresarial de la Província de Tarragona, Antoni Belmonte, es pregunta: ‘on hem arribat? Algun dia els ciutadans d’aquest país i els empresaris tindrem la sort que els nostres polítics ens parlin clar?’. Demana compromís per evitar que la gent se’n preocupi i que els empresaris perdin el temps fent trobades que no acaben concretant res.

El president de la CEPTA declara a través de la Cadena SER que ‘no és cap novetat perquè independentment del sentit d’ànim que puguem tenir, la realitat és la que és’. I que ‘ja se’n parlava que tot aquest Corredor es posaria en marxa el 2025, i que tot plegat, fins aleshores, seria una via morta’. 
 
Belmonte, que ha estat en totes les trobades sobre el Corredor del Mediterrani que s’han fet, assegura en declaracions a la ràdio que ‘no m’he trobat a ningú de l’administració que parli en serio’. Tots els empresaris ‘lluitem per aquest projecte però els polítics, més enllà de bones intencions, no s’ho agafen amb forces’. Reclama que deixin les mentides a banda i concretin un calendari clar i veraç.