26 de juliol: sessió sobre finançament alternatiu

Diversifica les teves fonts de finançament amb alternatives fora de CIRBE

Compartir

Durant molts anys, quan una empresa ha tingut una necessitat econòmica, l'única opció ha estat anar a una entitat bancària. Incorporar alternatives financeres complementàries a les bancàries tradicionals que donin suport el vostre creixement empresarial és una decisió estratègica que pot ajudar a incrementar la seguretat i la viabilitat del negoci.

Actualment ja és una realitat el poder obtenir finançament de fins a 500.000 euros fora de CIRBE, per cobrir necessitats de liquiditat, inversió o expansió. En el procés actual de concentració bancària, és de vital importància que les empreses incorporin nous partners financer que us puguin ajudar en el vostre creixement de forma recurrent. 

Les Plataformes de Finançament Participatiu (PFP), supervisades per la CNMV i el Banc d’Espanya, estan encaixant molt bé en les empreses consolidades de tot el país i en tots els sectors d’activitat. Com a requisits mínims, es demana que en el darrer exercici s’hagin obtingut beneficis i la facturació estigui entre 1 i 50 milions d’euros.

Alguns avantatges d’aquest finançament no bancari són la rapidesa i agilitat (en 48 hores pots tenir un diagnòstic gratuït de la teva empresa), formalització sense notari, sense venda creuada ni compensacions, i a un preu competitiu.

A CEPTA t’ajudem a diversificar les teves fonts de finançament.

El pròxim dimecres 26 de juliol, de 10:00 a 13:30, es durà a terme, a les instal·lacions de CEPTA (Av. Roma, 7, 5a planta), una sessió d’entrevistes personalitzades de les empreses afiliades amb el nostre analista especialitzat en finançament alternatiu per empreses.

Inscriu-te a la jornada a través del departament de Serveis: serveis@cepta.es o trucant al telèfon 977 211 966. T'estem esperant!

INSCRIPCIONS