A la feina, conducció segura

CEPTA i ASEPEYO organitzen una jornada per aturar el risc d’accidents en missió i en itinere

Compartir

Els accidents de trànsit, malgrat segueixen disminuint any rere any, encara continuen sent causa de patiment per a les persones i motiu de baixa per a les empreses.

Amb l’objectiu de reduir aquest tipus d’accidents en missió i in itinere, CEPTA i Asepeyo han facilitat a les seves empreses mutualistes i als associats a la confederació un taller basat en l’experiència amb simuladors per sensibilitzar sobre la necessitat de desenvolupar plans de mobilitat.

Els assistents als tallers han tingut l’ocasió de conèixer conceptes bàsics de seguretat vial, les fases d’elaboració d’un pla de mobilitat, a més de viure en primera persona diferents condicions de trànsit mitjançant l’experiència de conducció amb un simulador dotat d’un software que permet recrear tot tipus de situacions al volant.

El taller s’ha dut a terme aquest dimarts, 8 d’octubre, a les instal·lacions de CEPTA i ha anat dirigit a empresaris d’alta i mitja direcció, comandaments intermedis i supervisors, serveis de prevenció propi i altres persones amb responsabilitats en l’àmbit de la prevenció i, en general, a tot el personal tècnic dedicat a la prevenció en les empreses mutualistes.

La sessió ha anat a càrrec de d’Andreu Domingo, consultor en Prevenció d’Asepeyo, i de Josep Puig, consultor en Prevenció d’Asepeyo, que han reflexionat sobre quines decisions prenem al volant i quin és el pla de mobilitat més necessari i segur per cada tipus d’empresa. També han estat els encarregats de conduir les pràctiques de simulació de conducció. 

El president de CEPTA, J.Antoni Belmonte, ha estat l’encarregat de rebre als assistents, en una activitat que s’emmarca en les accions d’informació i sensibilització per a les empreses associades realitzades en desenvolupament del ‘Plan General de Actividades Preventivas’ de la Seguridad Social a aplicar per les mútues col·laboradores amb la Seguretat Social.
Odoo CMS - a big picture