A la teva empresa li falta estratègia?El 19 d'octubre t'ajudem a marcar el rumb

CEPTA acull una jornada sobre l'adaptació de pimes i petits negocis a l'entorn digital, una sessió exclusiva gratuïta per als socis a un preu molt especial per a la resta. Us esperem!

Compartir

Falta d'estratègia? Rumb incorrecte? Dispersió d'objectius? Si aquestes són algunes de les dificultats amb les quals es topa el teu negoci, et convidem a participar -el pròxim 19 d'octubre- d'una jornada que servirà per aïllar tots els problemes d'organització d'empresa que sorgeixen amb la societat digital, una oportunitat única per a fer créixer la vostra empresa en un marc ple de novetats que poden ser-vos de molta ajuda. 
 
La jornada es duu a terme amb el suport de Fepime i Exact Partner i està valorada en 1.200€. En aquesta ocasió, els socis de CEPTA podran gaudir-ne sense cap mena de cost i els no socis, a un preu de 20 €, si la inscripció es fa via CEPTA, gràcies al patrocini d’Exact, compromesos amb nosaltres en la formació i sensibilització de l’entorn digitalitzat en el qual ja se estan desenvolupant les pimes més competitives.
 
Juntament, amb els conductors de l’acte, establirem els objectius i accions a tenir en compte en aquest procés de transformació, on la tecnologia i les solucions col·laboratives en entorns ‘cloud’ seran la clau de l’èxit. 

Objectiu de la sessió

 
Ajudar a l’empresari, directius i responsables d'àrea a establir l'estratègia de la seva empresa amb l'objectiu d'adaptar el seu model de negoci al nou entorn digital, des d’una perspectiva interna i externa de l’empresa.

Estructura

 
Anàlisi de l'entorn digital
Visió Estratègica de l’empresa.
Models de Negoci de la Pime.
L'entorn ‘cloud’ en l'estratègia de la Pime.
Objectius, accions i mesurament per a la presa de decisions.
La tecnologia en el pla del creixement.
L’última part de la jornada, consistirà en la complementació d’un qüestionari que permetrà realitzar, de manera optativa i gratuïta, una auditoria personalitzada sobre el grau de digitalització de la seva empresa.

Ponent

 
Antonio Izquierdo, consultor d’empreses de la firma Motter Consulting y professor de Estrategia and Balanced Score Card a l’EAE Business School.

 
Si voleu saber més sobre els continguts que s’oferiran, poseu-vos en contacte amb el departament de Serveis: serveis@cepta.es / 977 211 966.