Ajudeu amb furgonetes al Banc dels Aliments

Les organitzacions que estiguin interessades a col·laborar poden posar-se en contacte a través de l’adreça cepta@cepta.es

Compartir

La Fundació Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona s’ha posat en contacte amb CEPTA per demanar la col·laboració d’empreses de la província per un esdeveniment solidari que estan preparant. 
 
L’entitat sol·licita la col·laboració d’una empresa, entitat o associació que disposi de 7 o 8 furgonetes, si pot ser amb els seus corresponents conductors, que tinguin una capacitat mínima que sigui suficient per a transportar 2 o 3 palets cadascuna. 

La finalitat és utilitzar-les els dies 30 de novembre, divendres -de les 15 fins a les 21 hores- i el dissabte 1 de desembre –de 9 a 21 hores. L’objectiu és dipositar la càrrega a les instal·lacions del Port de Tarragona. 

L’entitat que impulsa aquesta activitat destaca “la gratitud” d’avançada per totes aquelles organitzacions que es mostrin interessades a donar el seu suport a una iniciativa que aporta aliments a un total de 25.000 persones diàries a tota la província. 

Les organitzacions que estiguin interessades a ajudar poden posar-se en contacte a través de l’adreça cepta@cepta.es.