Ambient Servei us ofereix un servei complert en el control de plagues al vostre negoci

La tasca d’aquesta empresa capdavantera a les comarques de Tarragona, amb trenta anys d’experiència, us permetran treballar amb el màxim de seguretat

Compartir

Heu tingut mai un problema de plagues de qualsevol tipus en l’àmbit del vostre negoci? La majoria d’empreses -en especial aquelles que ofereixen servei directe al públic i que s’inclouen en l’àmbit de l’alimentació i la salut pública- cal que segueixin escrupolosament la normativa vigent en aquest àmbit i, des de CEPTA, us volem ajudar a mantenir la vostra empresa dins dels marges que determina la Llei vigent. 

Per aquest motiu, us oferim els serveis en exclusiva d’una empresa capdavantera en el sector a les comarques de Tarragona com és Ambient Servei, una companyia que suma més de trenta anys d’experiència i que us fereix una atenció totalment personalitzada en aquest àmbit, que us permetrà treballar de manera més segura i eficaç. La gestió d’Ambient Servei resulta imprescindible per a complir amb l’estricta normativa que determinen les normes ISO de caràcter internacional. 

Val més prevenir que curar. D’aquesta manera, a partir d’ara, els associats a la confederació empresarial tenen l’ocasió d’acollir-se a una primera visita sense compromís en la que els responsables d’ambient Servei realitzaran la diagnosi del vostre negoci que avaluarà els riscos i perills més habituals en el vostre àmbit d’actuació, així com les mesures d’emergència i preventives més encertades en cada cas. 

Ambient Servei us ofereix un assessorament individualitzat en les àrees de sanitat ambiental de tot tipus i us garanteix una protecció total contra episodis de plagues, legionel·losi i altres problemes que poden afectar el vostre negoci. A més, l’empresa ofereix descomptes als associats en tractaments ràpids, efectius i innovadors que us ajudaran a resoldre i prevenir qualsevol tipus de contingència. 

Si voleu rebre més informació sobre aquest servei, contacteu amb el nostre departament de Serveis a través de l’adreça de correu serveis@cepta.es o del telèfon 977 211 966. Estarem encantats de poder assessorar-vos en aquest camp. SOBRE AMBIENT SERVEI 

Ambient Servei acumula més de 30 anys d'experiència dins el món de la sanitat ambiental i sanitat vegetal. L’empresa ha crescut en tots els aspectes, arribant a hores d'ara a estar molt ben considerada en el sector. La confiança que els dispensen els seus clients ho avala.

La companyia s’ha especialitzat en el control integrat de plagues urbanes, prestant serveis de desinsectació, desratització, desinfecció, legionel·la, protecció de la fusta, control de coloms, serveis fitosanitaris, entre altres. La qualitat i bon resultat dels serveis es deu principalment al nostre equip humà, format per un grup de professionals amb una àmplia experiència en aquest camp i a la seva formació en els diferents tipus de serveis, promovem la formació contínua dels nostres tècnics, estant al dia de les últimes novetats tècniques, maquinària i productes a utilitzar que garanteixen l'èxit i la qualitat dels nostres serveis.

Gaudiu dels serveis d’una empresa que disposa de tots els registres i homologacions pertinents per dur a terme aquesta activitat, complint amb tots els requisits legals, sanitaris i mediambientals, tenint en compte el medi ambient i respectant a les persones i animals que habiten el lloc a tractar. Disposem de magatzem propi per als productes biocides.

En aquesta lluita constant, desig de millora i voluntat de servei cara al desenvolupament i execució de serveis de control de plagues en l'àmbit de la indústria alimentària, sanitat ambiental i vegetal per Ambient i en la higienització d'espais públics, contenidors i dipòsits ACAH per Suport, s'ha apostat per implantar un sistema de gestió de la qualitat, medi ambient, d'acord amb les normes UNE-EN-ISO 9001: 2015, UNE-EN-ISO 14001: 2015 i UNE 16636: 2015.

CONEGUEU L'EMPRESA 

Odoo CMS - a big picture