Aprendre a descobrir i prevenir l’ictus

CEPTA acull una jornada de prevenció i control dels accidents cerebrovasculars

Compartir

Es coneix popularment com a ictus i és una de les primeres causes de mort a l’Estat espanyol. L’ictus o accident cerebrovascular augmenta la seva freqüència a partir dels 55 anys de vida i el risc de patir la malaltia augmenta proporcionalment amb l’edat, encara que pot donar-se en qualsevol etapa de la vida.


Conèixer i detectar els seus símptomes amb la màxima rapidesa possible és imprescindible per a poder controlar i detectar la malaltia i també per assegurar la curació i la qualitat de vida de les persones que el pateixen, motiu pel qual és vital organitzar punts de trobada que serveixin per garantir la informació i explicar les pautes d’actuació davant d’un possible atac. 


Per aquest motiu, CEPTA ha cedit les seves instal·lacions per acollir la jornada ‘Xerrada sobre l’ictus’, a càrrec de DKV Salut, una sessió que ha servit per aportar tota la informació pràctica necessària per actuar en cas que es presenti aquesta malaltia, que es una de les primeres causes de discapacitat d’origen neurològic en els adults. 


La sessió, que s’ha dut a terme a les oficines de l’Avinguda Roma de la confederació empresarial, ha anat a càrrec de la graduada en fisioteràpia i màster en Neurologia i Neurorehabilitació per la UAB i l’Institut Guttman de Barcelona, Ysel Torres Lissabet, ha servit per resoldre els dubtes dels assistents, així com per detectar a temps i tractar la malaltia. 


Tots els assistents han tingut l’oportunitat d’exposar els seus casos particulars i han gaudit, en finalitzar la sessió, d’un esmorzar saludable.

 

Odoo CMS - a big picture