Aquest 2020 serà el millor any laboral de la teva vida

Nous cursos per a fer realitat tots els teus propòsits

Compartir

Any nou vida nova. O potser és millor canviar aquelles coses de la nostra realitat que no acaben de funcionar? Què milloraries del teu àmbit laboral, si en tinguessis l’ocasió? Siguin quins siguin els teus reptes per aquest 2020 que tot just comença, a CEPTA hem dissenyat un pla de formació amb cursos que s’adapten a totes les necessitats que et sorgeixin durant els pròxims 12 mesos. 

Ara, el més important és que seleccionis què desitges per aquesta nova etapa. 

T’ajudem a posar-te al dia amb els coneixements més innovadors

Vols adquirir les últimes eines per a donar a conèixer la teva empresa? Necessites l’ajuda dels programes més punters per a destacar en el teu lloc de feina? La formació que impulsem aquest 2020 t’ajudarà a destacar. 

Entre altres opcions, pots optar per aprendre més sobre el sistema Sharepoint d’emmagatzematge de dades en línia (5 hores / inici 17 de gener), aprendre a fer presentacions sorprenents i visuals amb el programa Prezi (8 hores / inici 20 de gener), dominar tots els secrets d’una eina tan coneguda com Instagram però aplicada a la realitat empresarial (5 hores / inici 21 de gener) o potser aprendre a sincronitzar tots els documents del teu equip de treball al núvol (4 hores / inici 30 de gener). 

Els cursos que s’obren enguany també et permetran aprofundir en àrees com el programa Excel, del que t’oferim cursos de nivell bàsic (20 hores / inici 4 de febrer) i avançat (20 hores / inici 17 de febrer) i de taules dinàmiques (12 hores / inici 4 de març). A més, pots aprendre més sobre informàtica bàsica (14 hores / inici 9 de març) o Wordpress i elaboració de pàgines web (16 hores / inici 21 d’abril)


Un equip que treballa unit obté millors resultats 

A hores d’ara, segur que ets plenament conscient de la necessitat de col·laborar amb un equip coordinat per obtenir la màxima rendibilitat, però, com aconseguir-ho? Per tal de respondre aquesta qüestió, obrim el nou any amb un llistat de cursos que t’ajudaran a aconseguir-ho. 

Entre les opcions disponibles, pots comptar amb programes com La prevenció de les emocions negatives com a risc psicosocial (15 hores / inici 21 de gener), Gestió assertiva del No (4 hores / inici 21 de gener), La selecció de personal a l’empresa (10 hores / inici 23 de gener), Control del temps i productivitat (10 hores / inici 30 de gener), Indicadors de la presa de decisions (10 hores / inici 4 de febrer). 

També pots provar altres cursos realment innovadors, que poden canviar la teva concepció de l’estratègia de treball com el de 5’S’: Separar, Organitzar, Netejar, Estandarditzar i Mantenir (5 hores / inici 11 de febrer), Sensibilització en matèria d'igualtat (3 hores / inici 27 de febrer), Elaboració de Protocols de prevenció i abordatge de l’assetjament laboral (16 hores / inici 2 de març), Procés d’investigació en casos d’assetjament laboral (16 hores / inici 16 de març), Polítiques d’igualtat (10 hores / inici 18 de març) o Seguiment del Pla d’Igualtat (30 hores / inici 15 d’abril). 


Aprèn a vendre més, millor i més lluny

Encara que canviem d’any, algunes dificultats es mantenen de l’anterior. Costa vendre el producte o servei que elabores als clients potencials? Creus que la teva empresa podria créixer més però no saps com fer-ho? Aquest 2020 et proposem una línia nova de cursos amb els quals podràs arribar fins on t’ho proposis. 

La nostra oferta contempla plans de formació punters com el de Màrqueting amb Mailchimp (8 hores / inici 23 de gener), Estratègies de comunicació per a pimes a través de les xarxes socials (12 hores / inici 27 de gener), Prospecció comercial i captació de nous clients (10 hores / inici 24 de febrer), Visita comercial (10 hores / inici 19 de març), Presentacions que tanquen vendes (10 hores / inici 23 d’abril), Pla de màrqueting per a pimes (12 hores / inici 18 de maig) o Com evitar la fuga dels nostres clients (12 hores / inici 15 de juny). 

I si el que necessites és, literalment, expandir les fronteres de la teva empresa, no deixis de consultar el que podem oferir-te en els cursos de Gestió Duanera (16 hores / inici 5 de febrer), Gestió financera del comerç internacional (16 hores / inici 19 de febrer) o Logística internacional (12 hores / inici 10 de març). 


És el moment d’especialitzar-te! 

No tens clar el teu perfil professional? Moltes persones tenen problemes per a trobar aquella àrea en la qual poden destacar i trobar el seu enfocament laboral. Et proposem que aquest nou any et serveixi per a explorar nous límits. Ho pots fer a través d’una formació totalment especialitzada que et poden servir per a millorar la teva aportació de valor en el lloc de feina o per buscar un nou destí professional. 

El calendari t’ofereix opcions com els cursos de Preparació de la prova ACTIC (16 hores / inici 22 de gener), Coordinació d’activitats empresarials (6 hores / inici 22 de gener), ISO 9001:2015 i auditoria interna (20 hores / inici 7 de febrer), Grafologia aplicada a les RRHH (16 hores / inici 13 de febrer), Responsabilitat Social Corporativa (12 hores / inici 18 de febrer) o Llengua de signes (30 hores / inici 16 de març). 

Si el que desitges és aprendre un nou ofici pots optar pels cursos de Carretons elevadors frontal i plataformes elevadores (7 hores / inici 30 de gener), Pont grua (7 hores / 19 de febrer), Gestor de Magatzem (15 hores / inici 25 de febrer), Manipulació de mercaderies perilloses (8 hores / inici 28 de febrer) i Agent d’igualtat (60 hores / inici 30 de setembre). 


Forma, a mida, els teus treballadors 

Necessites un pla de formació exclusiu per als treballadors del teu equip? Aprofitar el nou any pot ser una gran opció que et facilitarà encarar el nou exercici amb un equip encara més ben preparat per encaixar nous reptes. Ara és el moment de pensar en el pla de formació que pots organitzar per al teu planter. 

Quin curs t’interessa? A CEPTA elaborem cursos de formació atenent a les necessitats específiques de cada empresa, estudiant les teves necessitats, objectius i expectatives. Consulta amb el Departament de Formació quines opcions són millors per al teu negoci i avança amb els coneixements que et facilitem. 
 

CONSULTA L'OFERTA FORMATIVA