Beneficieu-vos d’ajudes especialitzades per a la vostra empresa

Posem al vostre abast ajuts de R+D per a la cooperació Tecnològica i la incorporació de talent

Compartir

Participeu de les convocatòries 2017 dels ajuts d’ACCIÓ per a Nuclis locals, per a Nuclis internacionals i per a la incorporació de talent especialitzat

El programa de Nuclis Locals dóna suport a projectes de recerca industrial i desenvolupament experimental duts a terme de forma individual o mitjançant agrupacions d'empreses, ja sigui d'una mateixa cadena de valor, d'un mateix negoci o que operen sobre un mateix camp de tecnologia. Són projectes que pel seu risc, difícilment es durien a terme sense el suport públic.

El programa de Nuclis Internacionals facilita la cooperació tecnològica internacional, atorgant ajuts directes a fons perdut a empreses situades a Catalunya que volen cooperar amb entitats estrangeres. Els països participants són els de la UE-28, estat de Massachusetts, Canadà, Xile, Cuba, Corea del Sud, Singapur, Hong Kong i Israel. El programa està finançat pel Programa Operatiu Catalunya FEDER.

El programa TECNIOspring Plus permet dur a terme projectes de recerca aplicada d’àmbit internacional, mitjançant la contractació de personal d’R+D experimentat en empreses situades a Catalunya i en entitats TECNIO. El programa s’emmarca dins les Accions Marie Skłodowska-Curie de la Unió Europea.

Si esteu interessats a participar d’aquests ajuts, poseu-vos en contacte amb el departament de Serveis de CEPTA, a través del correu electrònic serives@cepta.es o del telèfon 977 211 966.