Bureau Vallée s’incorpora a la xarxa d’associats de CEPTA

Compartir

La Confederació Empresarial de la Província de Tarragona suma un nou associat en l’àmbit de serveis a l’empresa i de material d’oficina, un acord que permet sumar noves sinergies en aquest àmbit del qual depenen moltes empreses i que pot suposar un estalvi competitiu en la despesa habitual dels associats i associades.
 

CEPTA incorpora a Bureau Vallée com a empresa membre de la confederació, una de les cadenes més importants en aquest àmbit, que uneix qualitat de servei, experiència i preus molt competitius i més de 28 anys d'experiència al món de la distribució especialitzada.

Bureau Vallée és una central negociadora a nivell internacional, que tracta amb un centenar de proveïdors per tal d’aconseguir als seus clients i clientes totes les marques de primer ordre. Per la seva banda, CEPTA té interès en col·laborar amb els diferents sectors econòmics que puguin ser del màxim interés per la xarxa d’empreses que formen part de la patronal.

A través de l’acord de col·laboració, els associats i associades de CEPTA tenen l’ocasió de gaudir de l’experiència d’un dels líders europeus del sector i també de  contractar els seus serveis amb un descompte del 5% en les seves compres a Bureau Vallée en l’àmbit del mobles i material d’oficina i material i consumibles informàtics.

Aquesta és una bona ocasió per a gaudir dels serveis de Bureau Vallée, una central negociadora a nivell internacional que compta  amb més de 350 botigues a França, Espanya i altres països en règim de franquícia i propietat, i una facturació de prop de 450 milions d'euros l’any 2020. A més a més, la companyia tracta amb un centenar de proveïdors per tal d’aconseguir als seus clients i clientes totes les marques de primer ordre.

Aprofiteu aquest acord i pregunteu-nos com podeu beneficiar-vos del concepte distribució d’aquesta companyia, que s’aplica a processos com les tècniques de compres, gestió, màrqueting, publicitat, etc. Us oferim 28 anys d'experiència al món de la distribució especialitzada.

Voleu saber-ne més? Contacteu amb el departament de Serveis de CEPTA: serveis@cepta.es / 977 211 966.

SOBRE BUREAU VALLÉE