«Cal que vegem les empreses com a organismes que tenen necessitats»

Les sessions Presentacions d’Empreses de CEPTA aprofundeixen en les eines que les companyies de les comarques de Tarragona poden aportar per millorar l’eficiència

Compartir

Salut, coordinació i efectivat. Aquestes són algunes necessitats que requereixen les empreses -siguin del sector que siguin- i que poden aportar inputs positius per a treballar de manera més segura i eficient. 
 

Amb l’objectiu de reunir a aquells emprenedors de les comarques de Tarragona que aporten alguns d’aquests valors, que poden ser molt últims per a altres companyies de la província, les instal·lacions de Cepta de Rambla Nova han acollit recentment una nova edició de les sessions Presentacions d’Empresa, les trobades de networking actiu que la confederació empresarial acull regularment. 

En aquesta ocasió, l’efectivitat ha estat un dels valors claus, que s’ha treballat de manera holística i a través de punts clau com la maquinària que ens permet treballar de manera més segura, dels consells que hem de segur per a donar el màxim com a treballadors, de l’orientació d’empresa que ens permet situar-nos millor respecte als nostres competidors, a través de valors de salut que permeten aprofitar la jornada de manera més efectiva.


LES EMPRESES PARTICIPANTS 


Pel que fa a les presentacions, en aquesta ocasió han anat a càrrec de GS Ofimàtica, AiredeTerra, Impulso Efectivo i Palomo Consultors. 


Els responsables de GS Ofimàtica han exposat les solucions de material d’oficina i maquinària que posen a l’abast dels seus clients, opcions que prometen un ritme de treball segur, eficient i que, a més a més, es completa amb un servei acurat post-venda que assegura una efectivitat total en les tasques del dia a dia que es completen dins de moltes oficines de les nostres comarques. A més a més, l’empresa també ofereix serveis de disseny de projectes d'interiorisme i arquitectura efímera i d'arts gràfiques i impremta, que poden resoldre moltes de les necessitats puntuals que sorgeixin. 

Odoo CMS - a big picture

També han participat en les jornades els professionals de Palomo Consultors, que han recordat el canvi de paradigma que s’està duent a terme en el món empresarial, que cada cop tendeix més a considerar les companyies com un organisme viu que té necessitats específiques que s’han de resoldre i que, moltes vegades, requereixen canvis de paradigma totals en el funcionament del dia a dia. En aquest sentit, recorden la importància de centrar-se en solucions creatives que facilitin el canvi, de manera que l‘empresa s’obri al seu exterior amb més seguretat i, sobretot, més productivitat i eficiència

Odoo CMS - a big picture

I de canvis, precisament, en saben els professionals d’Impulso Inmediato, una empresa especialitzada a transportar el millor del coaching esportiu per a traslladar aquests conceptes a tot tipus d’emprenedors i empresaris. L’objectiu de les sessions i cursos que planifiquen no és altre que el de proporcionar eines totalment personalitzades per l’autoconeixement, que es dirigeixen a aquelles persones que no saben cap a on tirar per a donar més de si mateixos. L’empresa ofereix tot tipus de solucions per a aconseguir els nostres objectius.

Odoo CMS - a big picture

A la base, hi reposa el fet que sense salut és molt més difícil sobresortir en el pla professional. Aquesta és, precisament, l’objectiu primordial de l’estudi de Pilates Airedeterra, que segueix els preceptes dels hereus del descobridor d’aquesta disciplina, Joseph Pilates, i fuig de sessions superficials per a proposar eines de treball que siguin realment eficients. Airedeterra proporciona solucions que transcendeixen termes físics per a garantir la salut en tots els camps, en un servei que serveix de base per a construir empreses i fomentar treballadors abocats al client i que ofereixen la màxima garantia. 

Odoo CMS - a big picture

INFORMEU-VOS DE PRÒXIMES SESSIONS 

Si voleu informar-vos de les pròximes sessions de Presentacions d’Empreses en les quals estem treballant, us oferim tota la informació a través de l’adreça de correu serveis@cepta.es i també del telèfon 977 211 966. També a través de la web www.cepta.es. 

LES EMPRESES PARTICIPANTS: 

GS OFIMÀTICA 

PALOMO ASSESSORS

IMPULSO INMEDIATO

AIREDETERRA