CEPTA acull les proves de certificació del nivell B2 d’anglès de Cambridge

La confederació empresarial realitza, com a cente acreditat, exàmens oficials d’anglès i alemany

Compartir

Els alumnes dels cursos de Gestió Executiva d'Anglès proven els seus coneixements

Aquest dilluns, 24 d'abril, s'inicien nous cursos d'Alemany Gestió Comercial nivells A1 i A29

Una vintena d’alumnes del curs d’Anglès Gestió Comercial s’han examinat aquest dissabte al matí del nivell de B2 d’anglès, un examen que posa punt final al seu programa de formació. Les proves permetran que, els que superin l’examen, accedeixin a aquesta titulació oficial de Cambridge. 

Les proves s’han dut a terme a la seu de Cepta de la Rambla Nova, un edifici que el pròxim 18 de maig també acollirà les proves per accedir al nivell B1, que cursaran els alumnes d’una altra curs d’Anglès Gestió Empresarial que s’ha dut a terme a les instal·lacions de la confederació empresarial. 

Aquests exàmens es duen a terme gràcies al fet que Cepta compta amb l’acreditació oficial de Cambridge, un reconeixement que permet examinar als alumnes que cursen els alumnes dels programes de formació per a treballadors en actiu o per aturats i acreditar-los per a superar els exàmens d’anglès més reconeguts del món. 

De la mateixa manera, Cepta és l’únic centre de la província de Tarragona que compta amb certificació oficial de l’Institut Goethe, que permet acreditar els diferents nivells d’alemany en adults. El fet de ser centre oficial permet acollir les proves de titulació oficial de l’idioma en el marc comú europeu de referència per a les llengües (MCER): des del nivell A1 per a principiants fins al C2 corresponent al nivell més alt d’idioma. 

CEPTA és l’únic centre acreditat de l’Institut Goethe a la província de Tarragona 

Cepta acollirà els diferents exàmens de nivell de l’idioma que aquesta institució cultural fomenta, cursos que compten amb l’acreditació del centre que fomenta la difusió de l'idioma alemany a l'estranger, així com l'intercanvi i la cooperació cultural internacional.

Les titulacions d’idioma que acredita el Goethe Institut tenen validesa internacional i abracen tots els nivells del marc comú europeu de referència per a les llengües (MCER): des del nivell A1 per a principiants fins al C2 corresponent al nivell més alt d’idioma. En aquest sentit, la confederació empresarial iniciarà el pròxim dilluns 24 d’abril una nova edició dels cursos d’Alemany Gestió Empresarial -nivells A1 i A2- que finalitzaran amb l’acreditació dels títols oficials de l’Institut Goethe.