CEPTA acull una jornada gratuïta sobre Internacionalització de Proximitat

La sessió es durà a terme el 19 d'octubre i servirà per donar pautes i acompanyar a totes aquelles empreses que vulguin començar a exportar

Compartir

CEPTA acull, el 19 d'octubre, la jornada gratuïta del Programa d'Internacionalització de Proximitat de Fepime Catalunya, una sessió que servirà per donar pautes i acompanyar a totes aquelles empreses que vulguin començar a exportar, a través de pautes senzilles, que els seran molt útils a l’hora d’expandir les seves fronteres. 

Fepime Catalunya impulsa aquest 2017 el nou Programa d'Internacionalització de Proximitat, que brinda la possibilitat d'iniciar-se en el Comerç Internacional a empreses Pimes, amb l'objectiu que les mateixes iniciïn l'exportació dels seus productes i serveis en l’entorn europeu caracteritzat per la seva estabilitat, seguretat i molt especialment la seva proximitat. 

Segons els responsables de Fepime Catalunya “la internacionalització empresarial és un camí que no és fàcil ni curt. El més important és comptar amb l'acompanyament adequat per evitar els errors que tot nou procés comporta”. 

La sessió que es durà a terme a Tarragona el pròxim 19 d'octubre, vol donar resposta a les inquietuds que pugui tenir qualsevol Pime davant la primera exportació treballant els elements bàsics en l’elaboració d’un perfil d’internacionalització empresarial elaborat i atractiu, entre d'altres:

• Està la meva empresa preparada per afrontar processos exportadors?

• Quines són les decisions crítiques?

• Com promociono l’empresa i el meu producte a l'exterior?

• Com reaccionar davant la primera oportunitat de venda?

• Pagar i cobrar en els mercats exteriors de proximitat

Detalls de la sessió:

Dia: 19 d'octubre de 2017 

Lloc: Sala d'actes de CEPTA  - Avda. Roma, 7 5ª planta  - (Tarragona)

10:00 h: Benvinguda i inici de la sessió de treball

12:00 h: Finalització i plantejament d’accions de seguiment.

La presentació de l'acte anirà a càrrec del Sr. Josep Mª Cervera, Director del Programa d’Internacionalització de Proximitat de Fepime i de responsables de CEPTA. 

Les inscripcions a la jornada es poden fer a través de la web: 

INSCRIPCIONS 

O a través de l’àrea de Serveis: serveis@cepta.es / 977 211 966.