Cepta condemna l’ús de la violència i es posa al servei de les empreses de les comarques de Tarragona

Comunicat de la Patronal davant de la vaga general i aturada

Compartir

Cepta condemna l’ús de la violència i es posa al servei de les empreses de les comarques de Tarragona 

La Confederació Empresarial de les Comarques de Tarragona (CEPTA) condemna l’ús de la força que van aplicar les forces de l’Estat durant la jornada d’aquest diumenge.

Com a empresaris, però també com a persones, entenem que la violència ha de ser sempre l’últim recurs i, des de la nostra posició com a representants dels empresaris de les comarques de Tarragona, demanem que les institucions polítiques a qui els correspongui treballin per assolir el necessari diàleg que tots -treballadors, autònoms i empreses- necessitem per seguir treballant i defensant els interessos de les empreses de les comarques de Tarragona. 

Des de la confederació empresarial, creiem que els motius que han conduït a aquesta situació són essencialment polítics i són precisament, les institucions polítiques les que han de treballar per resoldre la situació actual. En aquest sentit, CEPTA fa una crida a la necessitat de dialogar per a  trobar solucions al difícil moment complicat. 

De cara a la jornada de vaga prevista, CEPTA recorda que aquesta és una situació excepcional recaomana que cada empresa decideixi adoptar el seu posiconament -partir del debat intern i l’entesa de totes les parts- i s’uneix a la consideració de Foment del Treball per ajudar a resoldre i donar suport a les diferents incidències i dubtes que es puguin derivar als centres de treball.

La Confederació Empresarial de la Província de Tarragona recorda que, sigui quina sigui la posició de treballadors i empreses de cara a la jornada de demà, cal garantir una jornada sense violència i de respectar els drets de les empreses que, cada dia, treballen en el conjunt del territori.