CEPTA obre la Línia Brexit per a les empreses

El canal en el qual les empreses poden adreçar els seus dubtes està disponible al telèfon 977 211 966 (departament Serveis) i també al correu serveis@cepta.es.

Compartir

El futur de les empreses de les comarques de Tarragona que tenen interessos al Regne Unit pot veure’s modificat a causa de la seva possible sortida de la UE el proper 31 d'octubre

La Comissió Europea ha optat per posar a disposició dels perjudicats pel Brexit un total de 780 milions d'euros per si el Brexit sense acord es produeix, un escenari que Brussel·les considera cada vegada més probable. Per aquest motiu, es necessari que les companyies amb interessos en aquesta zona disposin de la màxima informació per a protegir els seus interessos. 

Conscient d’aquesta realitat, l’objectiu de la Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (CEPTA) ofereix un servei d’assessorament obert als associats i a les empreses que necessitin més informació sobre aquest esdeveniment. 

En coordinació amb Foment del Treball, el departament d'Empresa de la Generalitat de Catalunya i el Govern Central, CEPTA ofereix un servei que serveixi per facilitar informació a les empreses de tot el que pugui ser útil per a la seva activitat, relacions comercials i els seus treballadors a l'UK, davant d’un possible Brexit. 

La Línia Brexit a la qual les empreses poden adreçar els seus dubtes està disponible al telèfon 977 211 966 (departament Serveis) i també al correu serveis@cepta.es.