Cepta ofereix cursos de nivell inicial de rus i xinès

Estan adreçats a treballadors en actiu, comencen aquesta primavera i són totalment subvencionats

Compartir

El domini d’idiomes és una condició cada cop més bàsica per a poder accedir a llocs de treball qualificats. En una zona de tradició turística com són els comarques de Tarragona, l’inici de la temporada d’estiu és una època marcada per l’ampliació del nombre de feines que exigeixen el correcte domini de diferents llengües. A més a més, tenir coneixements d’idiomes com el rus o el xinès pot ser especialment interessant per a moltes ocupacions que tenen la seva màxima demanda en el període d’estiu que encetarem en breu. 

Conscient de totes aquestes circumstàncies, Cepta ha programat dos cursos d’introducció i domini bàsic de rus i xinès, dos programes formatius que s’iniciaràn en les pròximes setmanes -entre finals de maig i inici de juny- i que tenen com a objectiu aprendre nocions bàsiques dels idiomes, amb maneres molt simples on es desenvoluparan temes quotidians habituals i professionals. 

Els cursos són totalment subvencionats i comencen el 29 de maig -rus- i el 6 de juny -xinès- i volen sonar sortida a les necessitats que es presenten en l'entorn laboral. 

A través dels professorat qualitficat de Cepta, els alumness aprendran a donar resposta a aquelles a situacions bàsiques de conversa, com pot ser atendre una trucada de telèfon, respondre un correu electrònic, o situacions similars. A més a més, són una magnífica oportunitat per accedir a dues cultures completament diferents a la nostra i amb un atractiu professional important.

CONSULTEU L'OFERTA DE FORMACIÓ DE CEPTA