CEPTA s'incorpora a la nova junta directiva de FEPIME

La patronal de la micro, petita i mitjana empresa de Catalunya compta amb 18 socis territorials i 19 socis sectorials que representen els territoris i sectors empresarials de Catalunya.

Compartir

Imatge dels integrants de la nova junta directiva de Fepime (Font: Fepime)

Fepime Catalunya ha celebrat recentment l’assemblea general que ha servit per constituir la nova junta directiva de la patronal de la micro, petita i mitjana empresa catalana. El nou òrgan de govern, liderat per Maria Helena de Felipe que ha renovat el càrrec de presidenta de l’organització, està format per 37 membres.

En total són 19 socis territorials i 18 sectorials que donen representativitat a tots els territoris i sectors empresarials de Catalunya. Entre els membres d'aquest òrgan s'hi troben Josep Antoni Belmonte Marín, president de CEPTA; Ignasi Puig Donet, secretari general de CEPTA; Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (CEPTA); Andreu Basseda Tous, vicepresident de CEPTA i Jaume Batista Llamas, vocal de CEPTA. 

Els membres de la junta han estat proclamats sense que hagi estat necessari un procés de votació ja que no s’han presentat més de quaranta candidats (places màximes per a la junta directiva de Fepime Catalunya). La designació dels càrrecs es farà efectiva a la junta directiva del proper mes de juny.