CEPTA valora positivament el projecte del Hard Rock Entertainment World

"Aquest és un projecte que ha de dur-se a terme amb la complicitat de l’empresariat local, establint sinergies amb el territori", manifesta el president de la Confederació Empresarial

Compartir

La Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (CEPTA) valora en positiu els nous detalls que han sorgit en les darreres hores al voltant del macrocomplex d’oci que, finalment, assumirà Hard Rock. CEPTA valora en positiu aquest projecte, que s’espera que serveixi aporti nous punts de valor a l’extensa carta d’atractius turístics de la província de Tarragona i ajudi a solidificar la projecció internacional del territori.

“Han estat moltes vegades les que hem demanat públicament que el projecte es reactivés, així que ara rebem aquestes novetats com una bona notícia”, apunta el president de l’entitat, J.Antoni Belmonte, que destaca que, d’ara endavant, “cal estar pendents per a poder valorar quina serà la seva repercussió real, així com els terminis d’execució”.

En aquest punt, Belmonte insisteix que és molt important que Hard Rock Entertainment World tingui en compte a les empreses locals per tal d’esdevenir una realitat. “Ho hem manifestat altres vegades, però cal reiterar-ho. Un projecte d’aquestes característiques ha de dur-se a terme amb la complicitat de l’empresariat local, establint sinergies amb el territori. Aquest és un pas bàsic per tal que el macrocomplex aporti riquesa real des del primer moment”, apunta Belmonte.