Cinc motius per gaudir amb CEPTA d’un 2019 d’alçada

Està al teu abast començar l'any cursant les especialitats que et proposem i que et faran imprescindible a la teva empresa

Compartir

Comença un nou any i, amb els fulls del calendari per estrenar, som molts els que decidim millorar la nostra posició professional. Vols canviar de feina? Reorientar el teu negoci? Millorar el rendiment del teu planter de treballadors? Millorar les teves capacitats per a ascendir?

Sigui quin sigui el repte que et proposis, el programa de cursos que la Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (CEPTA) ha preparat per aquest primer trimestre de 2019 de segur que responen a les teves exigències. Com podem ajudar-te a millorar? T’exposem algunes opcions que s’obren al teu abast
 

Ajuda al teu equip a treballar més i millor 

Cada cop proliferen més els programes de formació que s’adrecen a crear un bon ambient de treball i un clima distès que afavoreixin la productivitat. Els professionals que treballen en aquests sectors cada cop estan més sol·licitats i tenen cabuda en els organigrames tant de grans empreses com de pimes. 

A CEPTA us oferim la possibilitat d’estrenar aquest 2019 reorientant-vos en aquest sector que ofereix tantes oportunitats. Hem programat diversos cursos que s’orienten en aquesta direcció, com els programes de Mindfulness per l’empresa (inici 22 de gener), Treballar en equip (inici 30 de gener), Lideratge i Gestió d’Equips (inici 5 de febrer), Comunicació Saludable (inici 13 de febrer), Gestió del Conflicte en les organitzacions (inici 13 de febrer), Gestió del Temps (inici 11 de març) i Gestió Assertiva del No (inici 26 de març). 
 

És el moment d’especialitzar-te! 

No tens clar el teu perfil professional? Moltes persones tenen problemes per a trobar aquella àrea en la qual poden destacar i trobar el seu enfocament laboral. 

Des de CEPTA et proposem que aquest any que comença us serveixi per a explorar nous límits. Ho pots fer a través de formacions especialitzades que et poden servir per a millorar la teva formació. El calendari del primer trimestre t’ofereix opcions com els cursos Disseny de Pàgines Web amb Wordpress (inici 22 de gener), Carretons Elevadors Frontals i Retràctils (inici 29 de gener), Pont grua (inici 30 de gener), Acompanyant de Transport Escolar (inici 4 de febrer), Gestor de Magatzem (inici 5 de febrer), Monitor de Menjador (inici 11 de febrer).

També t’oferim els cursos de Fotografia web i Xarxes Socials amb Dispositius Mòbils (inici 12 de febrer), Disseny per a no Dissenyadors (inici 19 de febrer), Carretons i Plataformes elevadors (inici 28 de febrer), Manipulació d’Aliments (inici 7 de març) i Grafologia aplicada als RRHH (inici 11 de març). 
 

Forma’t com a Agent d’Igualtat 

Cada cop més, la figura de l’Agent d’Igualtat de gènere es fa un lloc important en els organigrames de qualsevol organització, ja que l’encaix entre homes i dones i el disseny de plans d’igualtat és un dels sectors que més creix en nombre de demanda. 

T’oferim la possibilitat de formar-te com un expert en aquest tema, tant d’actualitat i apassionant, a través dels nostres cursos de formació, que enguany fan un plantejament exhaustiu d’aquesta àrea. 

Per exemple, pots cursar els programes de Sensibilització en Matèria d’Igualtat (inici 23 de gener), Seguiment del Pla d’Igualtat (inici 6 de febrer), Enllaç de Plans d’Igualtat (inici 20 de març), Procés d'investigació en casos d'assetjament laboral (inici 16 d’abril), Pla d’Igualtat (inici 12 de juny) i Agent d’Igualtat (inici 25 de setembre). 
 

T’oferim cursos per aquelles feines que resulten més feixugues 

La gestió de les dades o la comptabilitat són algunes d’aquelles tasques que gairebé s’inclouen en tots els perfils professionals i que, sovint, acabem descuidant pel seu poc atractiu. Fer la comptabilitat, gestionar dades i interpretar resultats són processos que ens ajuden molt en la nostra tasca i són camps que, a CEPTA, ens proposem acostar-te amb la màxima facilitat. 

Per aquest motiu, pots ampliar els coneixements d’un programa bàsic de gestió com és l’Excel, a través dels cursos Taules Dinàmiques d’Excel (inici 21 de gener), Anàlisi i Gestió de Dades amb Excel (inici 28 de gener), Reportings amb Gràfics d’Excel (inici 1 de febrer), Liquidació de l’Impost de Societats (inici 7 de febrer), Atenció Telefònica (inici 7 de febrer), Informes de RRHH i Càlcul d’Indicadors (inici 8 de febrer), Word i Excel (inici 18 de febrer), Expert en IVA (inici 21 de febrer), Tècniques de Negociació Aplicades a la Venda (inici 5 de març) i Excel Nivell Avançat (inici 8 de març). 

Tots i cadascun d’aquests cursos t’aportaran noves claus per a resoldre operacions que potser ja duus a terme, però que sovint es poden millorar. T’ajudarem a ser més eficaç, a rendir més amb el teu temps i de la manera més didàctica, amb eines que et faran imprescindible en el teu lloc de treball. 
 

Dissenyem un vestit a mida de la vostra empresa 

Necessites un pla de formació exclusiu per als vostres treballadors? A CEPTA elaborem cursos de formació atenent a les necessitats específiques de cada empresa, estudiant les vostres necessitats, objectius i expectatives. Consulteu amb el Departament de Formació quines opcions són millors per al teu negoci i avança amb els coneixements que et facilitem. 

ESTEM A LA TEVA DISPOSICIÓ
 

Odoo CMS - a big picture