Cinc motius perquè només el cel us limiti

Aquesta primavera comencen nous cursos subvencionats que poden canviar el vostre futur

Compartir

Cinc motius per apuntar-vos als plans de formació de CEPTA aquesta primavera 

Arriba el canvi d’estació, amb aires de renovació d’idees i de projectes. Quins són els vostres? Si esteu sense feina i creieu que és el moment d’aprofitar la primavera per a millorar les vostres capacitats i posar-vos nous límits, aquest és el vostre moment, ja que CEPTA us ofereix un ventall de cursos de diferents àmbits i nivells, totalment subvencionats, que comencen a partir d’aquest mes d’abril que poden servir-vos per a millorar les vostres capacitats perquè el vostre límit només el pugueu marcar vosaltres. 

1. Aprendre idiomes multiplica les teves probabilitats d’aconseguir feina 


Iniciar-se en el coneixement d'un nou idioma fa créixer l'autoestima. A més, conèixer llengües estrangeres multiplica les teves possibilitats de trobar un lloc de treball i més amb l’auge de la temporada turística a tocar. Si creus que et cal millorar el domini d’
Anglès o Alemany, a CEPTA pots fer-ho amb total garantia, ja que som centre acreditat per Cambridge o l’Institut Goethe

Anima’t amb els programes d’Anglès -nivell B2, inici 18 abril, classes de 16 a 20 hores- o Alemany -nivell A2, inici 24 d’abril, classes de 9 a 14 hores- i podràs gaudir de classes de primer nivell, amb 30 hores de pràctiques a l’empresa incloses, que t’ajudaran a incorporar-te al món laboral. 

2. Millorar les tècniques de venda és bàsic per assolir l’èxit

Aprendre tècniques de venda és bàsic en qualsevol negoci i en moltes de les feines i oficis que es duen a terme en l’àmbit del món laboral. La competència i el mercat estan en constant canvi i evolució, fets que són vitals per a molts perfila professionals i que exigeixen una renovació constant dels treballadors que es volen dedicar en aquest camp, una àrea amb moltes sortides professionals. 

Per aquest motiu, són especialment interessants cursos com els de Gestió Comercial de Vendes (del 5 de maig al 30 d’octubre, de 15 a 20 hores i 80 hores de pràctiques en empresa), una opció molt completa que permet aprofundir en tots aquells elements que canvien constantment per garantir el més important: la bona sortida d’un producte o una empresa. 

3. Potencia les teves qualitats 

L’exercici de qualsevol professió depèn de múltiples capacitats i coneixements que poden servir-vos de gran ajuda. Si esteu buscant feina, us servirà de molt aprendre a desenvolupar-vos amb facilitat en l’entorn web, gestionar el sistema de comptabilitat o tenir coneixements que us permetin treballar amb el mínim desgast per al medi ambient. És important poder assolir apuesta nous coneixements amb facilitar, a través de programes que siguin pràctics, fàcils i eficients. 

Si esteu interessats a aprendre més per accedir a nous llocs de treball, interesseu-vos pels cursos de Gestió Ambiental (del 20 d’abril al 3 d’octubre, de 16 a 21 hores i 80 hores de pràctiques d’empresa), d’Operacions Auxiliars de Serveis Administratius i Generals (del 18 de maig al 20 d’octubre, de 9 a 14 hores i 40 hores de pràctiques d’empresa) o el de Confecció i Publicació de pàgines web (del 22 de maig al 27 d’octubre, de 9 a 15 hores i 80 hores de pràctiques d’empresa), opcions que us facilitaran l’aprenentatge i especialitzaran la vostra tasca. 

4. Aprèn un ofici

A vegades aprendre una professió i poder executar-la lliurement pot ser una sortida a tenir en compte per tal de planificar el nostre futur professional en èpoques en les quals no hi ha treball. Si aquest és el vostre cas, si us trobeu sense feina i voleu aprofundir en noves àrees que us poden servir en el vessant teòric i pràctic, interesseu-vos per molts dels cursos que us oferim, de manera totalment subvencionada, i que poden ser interesants per a vosaltres. 

En aquest aspecte, és important que tinguis algunes propostes interessants, com són les de Organizació i Gestió de Magatzem (del 19 d’abril al 31 de juliol, de 15 a 20 hores i 80 hores de pràctiques en empresa), un curs que té una orientació totalment pràctica i que resulta especialment útil en un sector, el de la logística, en especial creixement a les comarques de Tarragona. 

5. Munta el teu propi negoci

Estàs sense feina i amb una idea de negoci? Aquesta és la teva oportunitat! Si creus que la teva iniciativa es pot traduir en una opció laboral amb sortides, tingues en compte que podem oferir-te solucions formatives que t’obraran noves metes. 

Així, t’oferim el curs de Creació i Gestió de Microempreses (del 19 d’abril al 20 d’octubre, de 16 a 21 hores i 40 hores en practiques d’empresa), un curs que forma a petits empresaris sense por dels canvis que volen gestionar la seva empresa per a seguir creixent. El programa assesora als alumnes per a planificar i implementar diferents estratègies de gestió de recursos.

Tingues iniciativa pròpia i dirigeix la teva empresa a partir d'una bona formació i un pla per executar la teva idea. 

Forma't sobre tot allò que necessitis. A CEPTA t’estem esperant. 

Informa’t sobre els nostres cursos subvencionats per a persones a l’atur a la pàgina web www.cepta.es, l’adreça de correu formacio@cepta.es o el telèfon 977 211 966.