Cinc nous camins per a deixar-te sorprendre aquesta primavera

Cepta et proposa diferents programes de formació subvencionats que et permetran començar de nou

Compartir


Començar de nou. Canviar. Evolucionar. Aquests són tres objectius que, en determinades èpoques de la vida, ens calen a tots. Si et trobes en un moment de reflexió sobre la teva activitat professional, si estàs buscant feina o intentes millorar el teu currículum, et proposem cinc cursos subvencionats que et sorprendran, t’aportaran hores de pràctiques a l’empresa i que, segurament, t’ajudaran a marcar el camí per a canviar la teva trajectòria laboral. 

Ara és el moment d’aprendre anglès i alemany, de començar a fer pàgines web, d’aprendre fonaments de logística o de saber més de normativa de medi ambient. A què esperes per a sorprendre’t a tu mateix? 

Interessa’t per la Gestió ambiental 

La normativa que regula el tractament del medi ambient a les empreses és una àrea cada cop més important i que està subjecte a diversos canvis. Per aquest motiu, els professionals que tenen coneixements especialitzats en aquesta àrea poden ser importants en molts organigrames laborals. 

Si creus que aquest camp pot interessar-te, el curs de Gestió Ambiental comença el pròxim 29 de maig i es durà a terme fins al 27 d’octubre, de dilluns a divendres de les 16 a les 21 hores. El programa inclou 80 hores de pràctiques en empresa 

Inicia’t en la Gestió de Magatzems 

Gestionar, calcular i treballar amb l’estoc disponible és imprescindible per a qualsevol negoci. De fet, la indústria logística -la que treballa aspectes com el transport, emmagatzematge, manteniment i distribució de mercaderies- és un sector que genera cada cop més llocs de treball al conjunt de les comarques de Tarragona i també al conjunt de Catalunya. 

En aquest sentit, programes com el d’Organització i Gestió de Magatzem, que inclou 80 hores de pràctiques en empresa, poden ser-vos molt útils. En aquesta ocasió, Cepta ofereix dos horaris diferents del curs -de 9 a 14 hores, del 18 de maig al 3 d’octubre i de 15 a 20 hores, del 29 de maig a l’11 d’octubre- que es poden adaptar a les vostres necessitats. 

Domina idiomes per a progressar 

Iniciar-se en el coneixement d’un nou idioma fa créixer l'autoestima. A més, conèixer llengües estrangeres multiplica les teves possibilitats de trobar un lloc de treball i més amb l’auge de la temporada turística a tocar. Si creus que et cal millorar el domini d’Anglès o Alemany, a Cepta pots fer-ho amb total garantia, ja que som centre acreditat per Cambridge o l’Institut Goethe. 

Anima’t amb els programes d’Anglès Gestió Comercial -nivells B1 i B2, de 9 a 14 hores i del 22 de maig al 20 de juliol- i d’Alemany Gestió Comercial -nivells A1 i A2, de 9 a 14 hores del 22 de maig al 20 de juliol i també de 9 a 14 hores, del 19 de juny al 8 de setembre- programes en els quals podràs gaudir de classes de primer nivell, amb 30 hores de pràctiques a l’empresa incloses, que t’ajudaran a incorporar-te al món laboral. 

Aprèn a fer pàgines web 

Internet ja no és el futur, sinó el ciment del present immediat. Si estas buscant feina, et servirà de molt aprendre a desenvolupar-te amb facilitat en l’entorn web, a través d’un curs que sigui pràctic, fàcil i eficient i que, a més a més, inclogui 80 hores de pràctiques a l’empresa, com és el curs de Confecció i Publicació de Pàgines Web que començarà a les instal·lacions de Cepta el pròxim 31 de maig. El programa es desenvoluparà fins al 27 d’octubre i es durà a terme en horari de tarda, de 9 a 15 hores. 


Forma't sobre tot allò que necessitis. A Cepta t’estem esperant. 

Informa’t sobre els nostres cursos subvencionats per a persones a l’atur a la pàgina web www.cepta.es, l’adreça de correu formacio@cepta.es o el telèfon 977 211 966.