El 12 de maig assistiu al TEDxTARRAGONA

Un esdeveniment dedicat a difondre idees que valen la pena per Tarragona i des de Tarragona en el que podreu participar amb el descompte dedicat als socis de Cepta

Compartir

Un laboratori obert d'idees que us poden aportar nous horitzons

Feu brillar la vostra empresa amb les aportacions dels ponents 

El pròxim 12 de maig a les 16:00h, el Palau de Congressos de Tarragona acollirà la tercera edició del TEDxTarragona. En aquest escenari, internvindran diversos ponents i els participants tindran l'ocasió d'escoltar a persones que tenen grans idees que valen la pena, idees per fer-nos adonar de quins conceptes són veritablement importants. Idees que descobrirem de la mà de conferenciants i assistents. Com diuen els organitzadors, junts explorarem què som, què volem ser i què podem ser. 

Així, hi haurà diferents personalitats que aportaran la seva visió i experiència vital. Un d’ells, i potser el més conegut, serà l’expresident del FC Barcelona i exdiputat al Parlament de Catalunya, Joan Laporta. Altres ponents confirmats són Andrea Vilallonga (assessora d’imatge), Joaquín Ruiz de Arbulo (catedràtic d’arqueologia URV), Maria Batet (formadora d’emprenedors),  Xavier Martí (investigador especialitzat en fenòmens electromagnètics) o Néstor Guerra (formador i emprenedor).

L’entrada per assistir al TEDxTarragona costa 20€ i totes les empreses associades de Cepta la poden adquirir per 15€. Per fer-ho només cal enviar un correu electrònic a hola@tedxtarragona.com.

Voleu participar com a ponents en l'edició d'enguany?

Enguany, una de les grans novetats és que els organitzadors del TEDxTarragona seleccionaran cinc ponents entre els ciutadans que els enviïn les seves propostes. Així, setmanes abans de la cita, aquelles persones que vulguin pujar a l’escenari i tractar un aspecte al voltant de la temàtica d’aquest 2017 (shine), podran fer-ho durant quatre minuts (en lloc dels entre 15 i 18 dels speakers convidats). L’equip de TEDxTarragona seleccionarà els cinc millors després d’analitzar les propostes i fer una audició privada.

Sobre TED 

TED és una organització sense ànim de lucre dedicada a idees que val la pena difondre, en general en forma de converses breus i potents (18 minuts o menys) realitzades pels més importants pensadors i creadors d'avui dia.  Alguns dels conferenciants TED inclouen Bill Gates, Jane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Monica Lewinsky, Philippe Starck, Ngozi Okonjo-Iweala, Sal Khan o Daniel Kahneman.

Shine, el tema de la tercera edició

El TEDxTarragona d’aquest any gira al voltant d’un tema principal: Shine, com a invitació a descobrir idees que brillen, que ens conviden a fer-ho i a ser més conscients de tot el bo que ens envolta. 

MÉS INFORMACIÓ SOBRE TEDxTARRAGONA