El 12 de maig participeu al TEDxTARRAGONA

Un esdeveniment dedicat a difondre idees que valen la pena per Tarragona i des de Tarragona.

Compartir

Shine. 3a edició del TEDxTARRAGONA 

Tarragona viurà la seva tercera edició del TEDx el pròxim 12 de maig al Palau de Congressos. Un esdeveniment dedicat a difondre idees que valen la pena per Tarragona i des de Tarragona.

Shine com a invitació a descobrir idees que brillen, que ens conviden a fer-ho i a ser més conscients de tot el bo que ens envolta. Així, hi haurà diferents personalitats que aportaran la seva visió i experiència vital. Un d’ells, i potser el més conegut, serà l’expresident del FC Barcelona i exdiputat al Parlament de Catalunya, Joan Laporta. Altres ponents confirmats són Andrea Vilallonga (assessora d’imatge), Joaquín Ruiz de Arbulo (catedràtic d’arqueologia URV), Maria Batet, (formadora d’emprenedors),  Xavier Martí (investigador especialitzat en fenòmens electromagnètics) o Néstor Guerra (formador i emprenedor).

Podeu veure més informació sobre TEDxTarragona a https://tedxtarragona.com

El pròxim 12 de maig a les 16:00 ens trobarem al Palau de Congressos per a aquest TEDxTarragona. Acompanyants per la impressionant paret de pedra participarem d’una tarda en la que escoltarem idees que ens faran brillar i altres que ens ensenyaran una nova mirada. Escoltarem persones que tenen grans idees que valen la pena, idees per fer-nos adonar de què és allò veritablement important. Idees que descobrirem de la mà de conferenciants i assistents. Junts explorarem què som, què volem ser i què podem ser.

Micròfon obert per al públic

Enguany, com una de les grans novetats, els organitzadors del TEDxTarragona seleccionaran cinc ponents entre els ciutadans que els enviïn les seves propostes. Així, setmanes abans de la cita, aquelles persones que vulguin pujar a l’escenari i tractar un aspecte al voltant de la temàtica d’aquest 2017 (shine), podran fer-ho durant quatre minuts (en lloc dels entre 15 i 18 dels speakers convidats). L’equip de TEDxTarragona seleccionarà els cinc millors després d’analitzar les propostes i fer una audició privada.

L’entrada per assistir al TEDxTarragona costa 20 euros i totes les empreses associades de Cepta la poden adquirir per 15€. Per fer-ho només cal enviar un correu electrònic a hola@tedxtarragona.com.

SOBRE TED

TED és una organització sense ànim de lucre dedicada a idees que val la pena difondre, en general en forma de converses breus i potents (18 minuts o menys) realitzades pels més importants pensadors i creadors d'avui dia.  Alguns dels conferenciants TED inclouen Bill Gates, Jane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Monica Lewinsky, Philippe Starck, Ngozi Okonjo-Iweala, Sal Khan o Daniel Kahneman.

,MMÉS INFORMACIÓ SOBRE TEDX TARRAGONA