El 12 de maig, Posa't la Gorra!

Per tant sols 21€ obteniu la gorra Desigual, l'entrada a Port Aventura, poder participar en els tallers d’AFANOC i assistir a la gran festa de 10h a 14h, tot a la Plaça de la Xina!

Compartir

Arriba el "Posa't la Gorra!" a Tarragona amb una edició 2.0, celebrem els 16 anys en connexió amb tu i el món sencer!
 

Dediquem la festa d'enguany a l'univers 2.0, una revolució que ha canviat la forma de relacionar-nos, d'estar al món i de comunicar-nos. Quan un infant o adolescent ha de passar temps hospitalitzat, lluny del seu dia a dia, aquest univers esdevé clau i les xarxes socials compleixen una funció cabdal.

Us convidem a posar-vos la gorra i connectar-vos, en directe, amb tot el món des de PortAventura Park el proper 12 de maig.

La gorra és el símbol que ens fa iguals als ulls dels infants que estan malalts de càncer, amb ella els diem que no estan sols, amb ella compartim els seus  somnis, il·lusions i inquietuds. En aquesta ocasió la gorra ha sigut dissenyada per la marca Desigual, creant un model divertit i actual.

La gorra té un cost de 21€ i inclou l'entrada a PortAventura Park el dia de la festa.

Què s'aconsegueix comprant la gorra

Per tant sols 21€ obteniu la gorra Desigual, l'entrada a Port Aventura, poder participar en els tallers d’AFANOC i assistir a la gran festa de 10h a 14h, tot a la Plaça de la Xina! I no ens oblidem del que és més important: guanyem en promoure la solidaritat i el suport a una causa que ens afecta a tots.

On s'aconseguix la gorra?

Ja podeu comprar la gorra a les delegacions de Tarragona, Barcelona i Lleida i també properament en els diferents punts de venda oficials repartits pel territori que aviat podreu consultar al web Posa't la Gorra.  A més a més, a partir del 17 d'abril es podrà fer la compra través de la venda online. 

Aquest any també us convidem que participeu en el concurs que es publicarà a través de facebook i d’instagram. Serà súper senzill i tindrà un molt bon premi per als guanyadors, així que estigueu atents a les publicacions de les nostres pàgines oficials!

Amb la campanya "Posa't la Gorra!" recaptem fons, que van destinats als infants i adolescents amb càncer i les seves famílies, millorant les seves condicions a l'hospital, donant suport psicosocial i mantenint La Casa dels Xuklis, una on s'acull, de manera gratuïta, a les famílies que s'han de desplaçar de les seves localitats perquè els seus fills i filles rebin tractament als hospitals de referència.

MÉS INFORMACIÓ