El 30 de març us esperem a l'Hotel Gran Palas de La Pineda

Nova edició de les jornades 'Presentacions d'Empresa' a CEPTA

Compartir

La gran ocasió per a trobar el millor soci de negocis molt aprop vostre 

Empreses que us poden complementar i que potser no coneixen us esperen el 30 de març

Les instal·lacions de l’Hotel Gran Palas de La Pineda (Vila-seca) acolliran, el pròxim dijous 30 de març, una nova sessió de les jornades ‘Presentacions d’Empresa’ de Cepta, una convocatòria que la confederació duu a terme regularment per tal de presentar el servei que duen a terme diverses empreses de les comarques de Tarragona a clients potencials que poden estar interessats en els seus productes i serveis. 

Així, aquestes trobades es conceben com sessions de contacte entre empresaris destinades a establir nous llaços entre empreses pròximes entre elles en l'àmbit geogràfic que poden establir objectius conjunts de negoci.

En aquest cas, i com ja s'ha programat en edicions anteriors, abans de la sessió de 'networking' lliure entre els participants, un total de quatre empreses de diferents àmbits de les comarques de Tarragona han exposat a tots els assistents els serveis que ofereixen i com poden complementar l'activitat econòmica de tots els participants.

En la sessió d’aquest pròxim dijous 30 de març, les empreses encarregades de presentar els seus atractius -en jornades curtes i obertes a les preguntes de tots els assistents- seran Group Palas, SMK Experts - Sales & Marketing, The Day Celebracions i Infolab Solucions Informàtiques, com a partner preium de Wolters Kluwer. Com en edicions precedents, la sessió es tancarà amb una jornada de networking lliure en el qual participaran tots els assistents. 

Els interessats a participar en pròximes edicions de les jornades ‘Presentacions d’Empreses’ poden demanar més informació i formalitzar la seva inscripció. 

INSCRIPCIONS A LA JORNADA