'El Mapa Vital és una eina que ens permet ordenar els nostres objectius i d'empresa'

CEPTA acull una jornada i esmorzar motivacional de creixement personal i organització

Compartir

Ens passa a tots, en l’àmbit individual i també d’empresa. Molt sovint, els ritmes del dia a dia ens impedeixen visualitzar quins són els nostres objectius estratègics i també les que han de ser les nostres fites estratègiques per seguir avançant. Per tal de visualitzar-los i tenir-los clars, CEPTA ha acollit aquest dijous una jornada diferent, que ha posat als assistents en el punt de mira per analitzar el seu passat, present i futur i visualitzar-lo en clau estratègica. Perquè a tots, en un moment o altre, ens cal un mapa per seguir endavant.

La jornada ha tingut un caràcter enfocat al dia a dia i a aconseguir petits objectius, centrant-se en fites que poden canviar-nos la vida a cadascun de nosaltres, com poden ser millorar la nostra economia, gestió del temps lliure, activar el nostre cos i ment per afrontar els reptes quotidians, organitzar-nos i tenir presents les nostres metes a llarg termini, ítems que poden aplicar-se tant a la nostra vida personal com als nostres objectius de negoci.

La sessió -que s’ha estructurat en forma d’esmorzar motivacional- ha servit per guiar als assistents a través de l’eina del Mapa Vital, una estratègia La jornada es dirigeix a persones que hagin experimentat diferents tipus de problemes per no col·locar en un correcte ordre de prioritats els seus objectius.

Tal com apunta l’encarregat de conduir l’acte, el consultor d’empreses Rafel Llevat, la sessió és «una eina pràctica que pot aplicar-se en molts moments diferents de la nostra vida, ja que ens ajuda a posar sobre el paper on som i el que volem aconseguir».

Els participants de la sessió han tingut l’oportunitat d’elaborar el seu Mapa Vital. Llevat també destaca que aquesta pràctica té efectes molt positius a l’hora de «millorar la productivitat i ser eficient, pel que és una tècnica que té un gran valor en l’àmbit empresarial».

Odoo CMS - a big picture