Els set cursos singulars que oferim i que us faran despuntar

Com les boles de drac, concedim els vostres desitjos

Compartir

Les boles de drac prometien desitjos. Els cursos que t’oferim també son set i també milloraran la teva vida. Et mostrem alguns dels programes de formació més singulars del nostre programa, opcions que s’allunyen de les alternatives més convencionals i que us permetran aprendre més sobre vosaltres mateixos, sobre la vostra feina i sobre el vostre entorn. 
 

Us els mostrem: 

Com la filosofia de la millora contínua pot ajudar-vos a destacar a la feina 
CURS: LES 5’S’ (5h)

És un fet que moltes àrees de treball es troben, en molts casos, desorganitzades i sense control, fets que afecten negativament a la nostra productivitat. Però no es tracta només d’una qüestió estàtica de neteja, sinó d’aplicar técniques ens permetin poder dur a terme la nostra tasca professional de manera més eficient. L’objectiu és maximitzar resultats i i beneficis. 

Coneixeu la tècnica de les ‘5 S’? És una tècnica de filosofia de millora contínua (kaizen) que treballa sobre diferents punts; classificació (seiri), ordre (seiton), neteja (seiso), estandarització (seiketsu) i disciplina (shitsuke), de la que oferim un curs que us permetrà mantenir el vostre espai de treball més ordenat i organitzat. 

El curs està dirigit a tot tipus d’empresaris i de comandaments intermedis que necessitin simplificar les operacions que duen a terme de manera habitual per convertir-les en processos més efectiu, aplicant les 5 etapes de la eina ‘5 S’, que es poden aplicar de manera senzilla en camps molt diversos. 

Fer bona lletra no és una senyal de passat, sinó una porta al futur  
CURS: GRAFOLOGIA (16h)

Cadascú de nosaltres escrivim d’una manera diferent. L’escriptura i els gestos gràfics són el resultat de la nostra activitat cerebral, ja que és l’activitat de la nostra escorça cerebral la que actúa, aconseguint que la nostra lletra sigui un reflex de nosaltres mateixos, tant de la part conscient com de la inconscient. 

La grafologia aprofundeix en aspectes de la personalitat que en entrevistes personals no arribem a preguntar. Per aquest motiu, la grafologia -lluny de ser una técnica en desús- és una tècnica útil que moltes empreses usen també com a autories per avaluar als equips directius. 

Descobriu, a través del nostre curs de Grafologia, com a aprendre a usar i a interpretar aquesta eina de la millor manera posible, de manera que serveixi per a gestionar equips i valorar les capacitats ocultes que es troben en cada treballador. 

Que el vostre negoci sigui un motor de productivitat
CURS: EMPRESA SALUDABLE (12h)

La empresa on treballeu us garanteix condicions òptimes de salut? Els vostres treballadors duen a terme la seva tasca en un ambient que els permet ser rendibles? 

Una empresa saludables no és només un requisit a tenir en compte en el present, sinó que será una garantia estàndard en el futur, pel que és molt important aprendre quines són les bases que cimenten una empresa més saludable i productiva.

El curs Empresa Saludable que us oferim us permetrà definir les fórmules per incrementar les motivacions als equips de treball des de l’òptica d’una organització saludable. La formació us servirà, al capdavall, per fomentar i practicar les actituds personals que ajuden a millorar els nivells de compromís, optimisme, resiliència, autoorganització i autoconfiança, valors imprescindibles en les companyies del futur. 

Què voleu millorar avui?
CURS: CREATIVITAT I INNOVACIÓ A L’EMPRESA -DESING THINING  (16h) 

Busqueu una manera diferent de resoldre problemes de sempre? El curs de Design Thinking que us proposem us sorprendrà per les mesures creatives i originals que proposa per a resoldre aquelles dificultats que acostumen a enquistar-se en molts entorns laborals. 

Apliqueu aquesta metodologia inspirant-vos en la les eines creatives que apliquen els dissenyadors per innovar per a crear o desenvolupar productes i serveis amb l'objectiu de satisfer plenament les necessitats dels usuaris. 

La formació us permetrà ser part activa del procés de creació per a millorar la vostra empatia, buscar i trobar les idees originals que realment satisfacin les necessitats del client i crear respostes que redueixin el risc de rebuir. Voleu provar de treballar millor? Us ajudem! 

Farts de batallar amb números?
CURS: FINANCES PER A NO FINANCERS (20h)

Tens un càrrec de responsabilitat i complicacions a l’hora de tractar i gestionar les dades econòmiques? En l’àmbit empresarial, la consecució de resultats està estretament lligada amb la consecució d’uns resultats, sovint econòmics, que cal entendre i interpretar correctament. 

Per aquest motiu, el curs de Finances per a no financers obre la possibilitat de fer arribar les bases de la gestió econòmica de manera curosa, però també entenedora, a totes aquells professionals d’àrees no financeres de l’empresa que necessitin els coneixements teorics i pràctics per entendre els conceptes i la terminologia. 

Aprèn a prendre les millors decisions a través d’un curs molt pràctic, que s’imparteix de manera totalment asequible per arribar a tots els casos diferents amb un percentatge total d’èxit. 


Treballa més cansat i en milllors condicions
CURS: ERGONOMIA I HIGIENE POSTURAL  

El més probable és que, ara mateix, llegeixis aquestes línies assegut e una taula de despatx. La teva esquena està ben col·locada? 

Moltes de les posicions que adoptem mentre treballem ens perjudiquen durament i provoquen lesions que, a través del temps, es transformen en malalties cròniques doloroses i en baixes laborals. A traves del curs d’Ergonomia i Higine Postural que t’oferim aprendrás, des del primer moment, a cuidar la teva esquena mentre desenvolupes les teves activitats quotidianes. 

Si treballes en una empresa i vols millorar les teves condicions laborals, el rendiment o lluitar contra la sobrecàrrega que has de suportar en alguna part del cos, aquest curs et serà molt útil. Recorda, treballar més saludable és allargar i mantenir tant la vida laboral com les hores de lleure. 


Troba el millor de cadascú i potencia el teu talent 
CURS: COACHING I MÉNTORING A L’EMPRESA (15h)

Si estàs desmotivat o tens per davant el repte de dirigir a un equip de persones amb diferents objectius aquest curs que t’oferim estpa fer a la teva mida. La formació que et proposem s’endinsa de manera pràctica i fàcil a camps com el coachin i el mentoring, eines que serveixien per extreure les millors característiques de cadascú i aplicar-les correctament en els objectius de treball. 

Allunya’t de llargues sessions teòriques. La pràctica del Coaching i Mentoring que et proposem s’adapta de manera fàcil a cada àmbit de treball per millorar l’efectivitat, la motivació i el desenvolupament i la retenció del talent i el know how a l’organització. El futur comença ara, i comença també per aplicar aquesta formació.