Encetem la segona edició del curs Gestió Executiva de Pimes

El programa s’adreça a empresaris/es de pimes i directius/ves i és una oportunitat única per accedir a formació especialitzada sense desplaçar-se a Barcelona

Compartir

Fundació CEPTA i la Fundació URV engeguen aquest mes de setembre una la segona edició del curs 'Gestió executiva de PIMES’, una iniciativa singular impulsada per les dues entitats que vol esdevenir una formació professionalitzadora pels empresaris/es de les comarques de Tarragona. 

Aquest programa de formació té caràcter professionalitzador i vol posar a disposició de directius i directives de les comarques de Tarragona en actiu -que estiguin treballant en pimes de la província- eines i metodologies eficaces per tal que la gestió estratègica i sostenible en el temps sigui un tret distintiu dels professionals de les comarques de Tarragona.

Igual que en la primera edició, la formació s’adreça a treballadors relacionats amb el món empresarial, incorporant diversos perfils professionals com autònoms, gerents d'empreses o administradors, que busquen enriquir i innovar els seus coneixements de gestió empresarial. 

Les dues entitats que impulsen el programa destaquen l'objectiu de donar resposta al col·lectiu empresarial, oferint formació d’alta qualitat, orientada a millorar les seves capacitats. A més de coordinar conjuntament activitats de formació empresarial, aquest curs fomenta la participació del teixit empresarial, prioritàriament de pimes, i apropar la formació d’aquest tipus al territori. 

Així mateix, el programa destaca pel seu caràcter pràctic, ja que els alumnes decideixen quins aspectes volen millorar de la seva tasca dins l'empresa, i amb l'ajuda del professorat especialista en la matèria, elaboraren un pla de millora i d'optimització per tal d'aconseguir el seu objectiu en particular. 

El programa s’inicia el mes de setembre de 2017 i finalitzarà el gener 2018. Durant aquest temps, s’impartiran els mòduls formatius, que es diversifiquen en diferents àrees i tenen per objectiu oferir formació pràctica i de màxima qualitat i que se centren en la Gestió d’equips, Gestió financera, Innovació i creativitat, Legislació Empresarial i un Projecte final, que cada alumne desenvoluparà de manera individual. 

Com en la primera edició, durant l’execució del curs els alumnes reforçaran les classes presencials amb material extra a través de la plataforma Moodle, que també incorporarà àrees de debat virtual i sessions de consulta amb els professors del seminari, exercicis, materials de consulta, proves d’avaluació, qüestionari de seguiment i satisfacció, etc. 


Satisfacció dels alumnes de la primera edició 

La professionalitat dels formadors, la convergència de diferents temes bàsics a l’hora de dur una pime i l’enfocament senzill i concret cap a àrees més àrides, com són la legislació o el finançament són alguns dels punts forts que assenyalen els alumnes que han participat en la primera edició del programa ‘Gestió Executiva de Pimes’.

“He notat que ara tinc una visió més de directiu sobretot en l'aspecte de gestionar persones i recomanaria el curs a treballadors de comandaments intermedis, perquè veiessin les coses des del punt de vista del directiu i poguessin entendre el perquè d'algunes decisions d’aquests”, apunta Montse Andres, una de les alumnes que la primera edició. 

De la mateixa manera, una altra de les alumnes, Montse Queralt, destaca que el curs li ha servit per aprendre “una sèrie d’eines que desconeixia i que tinc intenció de posar a la pràctica i crec que em poden servir molt” i també destaca que recomanaria aquest curs “a qualsevol persona interessada a millorar la seva formació i, donat que treballa aspectes molt diferenciats, a treballadors que qualsevol departament que vulguin millorar”. 

Us adjuntem un PDF amb informació complerta del curs 

INSCRIVIU-VOS