Estem preparats per complir la normativa de Protecció de Dades?

Organitzem una nova sessió informativa sobre gestió i tractament d’informació personal

Compartir

L'entrada en vigor del nou reglament europeu de protecció que pretén evitar el mal ús de la informació que acumulen les empreses obliga a les companyies a posar-se al dia de tots els canvis que afecten un sector en constant evolució. La irrupció de les noves tecnologies genera un gran volum de dades on-line i d’informació que cal ser gestionada degudament. 
 
D’aquesta manera, la normativa preveu que les empreses que treballin amb dades personals hauran de demanar als seus clients un consentiment explícit per continuar-ho fent, una condició que pot suposar multes elevades en cas d’incompliment. 

En aquest marc, conèixer bé la normativa present sobre el tema és gairebé imprescindible, i aquest és l’objectiu de la jornada que es va dur a terme aquest passat dimarts a les instal·lacions de CEPTA, una sessió en la qual es va abordar, entre altres temes, la necessitat de tractar les derivacions pràctiques de la normativa per a les empreses.

El director general d'Ateneu Privacy Consulting, Francesc Canalda, va ser l’encarregat d’informar de la importància de la nova normativa en Protecció de Dades -que incorpora l'obligació de nomenar un delegat en la matèria dins de l’organigrama de l’empresa- i també va assessorar als assistents sobre aspectes com el disseny del tractament, la política d’informació i de seguretat i tots els aspectes relacionats amb la gestió de les dades. 

 
Odoo CMS - a big picture