Et portem a casa els nostres docents

Informa't de tots els consells i eines al teu abast per a organitar-te en la quarentena a través dels vídeos dels nostres professors

Compartir

Aquests dies tots treballem des de casa, requerim tot tipus de pautes per portar aquesta etapa de la millor manera possible. Per aquest motiu, els professors i docents de l’equip de CEPTA us porten a casa els vídeos en els quals es recullen tant estratègies per aprofitar el temps de la millor manera possible com eines ofimàtiques us permetran organitzar-vos millor. 

Us adjuntem els enllaços als vídeos que hem preparat a vosaltres. 


1.Què en sabeu de l'Office 365?

La formadora freelance en Power BI, finances, comptabilitat, RRHH i ofimàtica aplicada a l’empresa, Assumpta Planas, ens explica una mica més d'aquesta tecnologia que, en èpoques com l'actual és més útil que mai, ja que ens permet compartir documents.

ENLLAÇ VÍDEO: https://cutt.ly/dtmOsbb


2. Alimenteu-vos millor

Aquests dies d'estar a casa, us aconsellem com podeu comprar i alimentar-vos de la millor manera possible.

La nostra docent, nutricionista i dietista Cristina Sánchez Reyes us dóna les pautes en aquest vídeo. Manteniu-vos sans, manteniu-vos actius.

ENLLAÇ VÍDEO: https://cutt.ly/dtmOj6w


3. Eines ofimàtiques d’urgència: 

En pocs dies, tots hem intentat incorporar el teletreball a les nostres vides, però quines eines físiques i ofimàtiques necessitem perquè la tasca sigui un èxit?

En Ferran Marín, el nostre expert en primers auxilis informàtics, us ho explica en aquest vídeo:

ENLLAÇ VÍDEO: https://cutt.ly/DtmOnUY