Evitar accidents i ser més competitius? El 10 d’octubre us ajudem a fer-ho realitat

CEPTA acull una jornada tècnica orientada a prevenir els accidents derivats del treball amb màquines i a repassar la normativa vigent

Compartir

Les màquines han resolt les exigències de resultats que marquen el tempo en les empreses del sector industrial i de servei de les nostres comarques, però que podem fer per a reduir el nombre d’accidents que es deriven del seu ús?

El dia 18 de juliol de 1997, es va publicar en el BOE el RD 1215/1997, que establia les disposicions mínimes de seguretat i salut per la utilització dels equips de treball. Tot i els esforços realitzats per l’Administració, empreses i tècnics en el transcurs d’aquests 19 anys de presència del RD en marc legal, la sinistralitat originada per aquest factor segueix tenint un lloc de trista rellevància en les nostres indústries i entitats.

La transcendència de les mesures tècniques a implantar i l’impacte tant organitzatiu com econòmic que suposa l’adaptació fan aconsellable tractar-la amb un enfocament de projecte d’enginyeria. Un projecte que aconsegueixi transformar el compliment del RD 1215/1997 en una oportunitat per fer de les nostres entitats una empresa d’èxit, més competitiva.

Per aquest motiu, CEPTA acull una jornada el pròxim 10 d’octubre, dirigida a professionals de prevenció de riscos laborals, directors tècnics i fabricants d’equips, una sessió que se centrarà en l’anàlisi de la RD1212/1997, l’impacte econòmic que genera i el seu assoliment, com aplicar-ho a l’àmbit laboral, i quines són les sinergies positives que es generen d’una bona gestió de les nostres màquines.