Formar a equips de treball us farà imprescindibles

Impulsem una nova edició del seu programa propi de Formació de CEPTA perquè domineu una àrea que compta amb poques propostes especialitzades

Compartir

Les organitzacions són cada vegada més conscients que el seu èxit depèn, en gran mesura, de la capacitat de respondre a les noves exigències del mercat professional competitiu. D’aquesta manera, la formació es converteix en una de les principals eines estratègiques de les empreses i el personal treballador per ser més competitius. 

 
La formació contínua, ben planificada i organitzada, és un element estratègic fonamental per la competitivitat de les empreses. Malgrat això, la manca de temps, de personal especialitzat i de diners són causes comunes a la majoria d'empreses per no tenir una planificació eficient de la seva formació. 
 

TÍTOL PROPI DE FUNDACIÓ CEPTA

Per aquest motiu, des de Fundació CEPTA, aquest pròxim mes de setembre s’inicia el programa propi de formació Expert en Formació a l’Empresa, un títol propi que se centra en una àrea com és la de formació a l’empresa, en la qual no hi ha massa oferta de formació especialitzada. 

El programa està impulsat per la confederació empresarial i té per objectiu formar a alumnes que, posteriorment, siguin capaços de gestionar integralment del pla de formació de qualsevol empresa. 

El curs Expert en Formació a l’Empresa estudia la política, els processos i els procediments que tenen com a objectiu el disseny, la implantació i avaluació del pla de formació en qualsevol ambient de treball, capacitats que serveixen per a dirigir amb èxit equips de treball i, en definitiva, millorar la productivitat de l’empresa. 

Els alumnes que participin en la formació adquiriran coneixements, habilitats i actituds per diagnosticar les necessitats formatives, elaborar el pla de formació, gestionar les ajudes i subvencions oficials per a la formació i avaluar el pla de formació, així com verificar l’eficàcia. 

Aquest títol propi elaborat per Fundació CEPTA s’adreça a professionals que gestionin el coneixement en les organitzacions, o tinguin intenció de dirigir la seva trajectòria professional en aquesta línia, com són directors de recursos humans (RRHH), directors/es i tècnic/es de l’àrea de formació.

Us adjuntem el fulletó promocional d’aquesta proposta formativa elaborada íntegrament per l’equip de Fundació CEPTA. 
 

El curs es durà a terme del 13 de març al 15 de maig de 2020, els divendres de 9 a 14 hores. 

Si desitgeu més informació sobre el curs, contacteu amb nosaltres a través del telèfon 977 211 966 i a través de l’adreça formacio@cepta.es
 

Odoo CMS - a big picture