Gaudiu dels millors serveis de so i imatge amb Biaudio

Els associats a Cepta tenen l'ocasió de gaudir dels serveis d'aquesta empresa a un preu especial

Compartir

Teniu problemes d'il·luminació o àudio a la vostra empresa? Us cal assessorament i una solució adaptada a la vostra realitat? 
 
Els associats a CEPTA teniu l'ocasió de gaudir dels serveis de Biaudio, una empresa de les comarques de Tarragona que compta amb més de 15 anys d'experiència en el sector, que us ofereix solucions en l'àmbit audiovisual, ja sigui instal·lació, venda o lloguer d'equips de so, imatge i il·luminació espectacular i decorativa.
 
Biaudio és una empresa líder en la integració de solucions audiovisuals per adaptar-les a qualsevol tipus de negoci i que col·labora amb tota mena de professionals (enginyers, desenvolupadors de producte, decoradors) per poder donar el millor servei, termini de lliurament i acabat del seu projecte totalment enllestit.
 
Alguns dels avantatges que us ofereix Biaudio: 


-Venda de materials més adequats per al seu projecte, analitzant un estudi del seu projecte prèviament

-Manteniment, servei tècnic i instal·lació de materials audiovisuals, amb personal perfectament qualificat cada projecte.

-Lloguer de materials de so, il·luminació i vídeo, amb les millors marques i en perfecte estat.

-Realització d'esdeveniments, tots ells cuidats al detall, assessorament tècnic i amb tècnics especialitzats en cada camp.

-Oferta en contractes de manteniment adaptats al seu negoci.

-Reparació d'equips audiovisuals amb servei tècnic propi.

Si esteu interessats a rebre més informació o un pressupost adaptat a les vostres necessitats, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a través de l'adreça de correu electrònic serveis@cepta.es. Us esperem! 

CONEIXEU TOT EL QUE BIAUDIO US POT OFERIR