Infolab, The Day, SMK Experts i Group Palas presenten el seu model de negoci

Aquest dijous 30 de març, les instal·lacions de l’Hotel Gran Palas de La Pineda acullen una nova edició de les jornades Presentacions d’Empreses

Compartir

Odoo image and text block

Estar en diversos llocs alhora i compaginar, amb èxit, les demandes dels clients en situacions molt diverses i en situacions de treball molt variades. Aquestes són algunes de les variables que comparteixen totes les empreses que aquest matí han presentat la seva tasca, en el marc d’una nova edició de les jornades Presentacions d’Empresa, que organiza regularment CEPTA per tal de posar en contacte a diferents empreses que poden complementar-se -entre elles i vers els assistents- en diferents espais de les comarques de Tarragona. 

En aquesta ocasió, l’Hotel Gran Palas de La Pineda ha estat l’espai escollit per acollir aquesta presentació, que ha comptat amb les intervencions dels responsables de Group Palas, SMK Experts - Sales & Marketing, The Day Celebracions i Infolab Solucions Informàtiques, com a partner premium de Wolters Kluwer.

En aquest cas, i com ja s'ha programat en edicions anteriors, abans de la sessió de 'networking' lliure entre els participants, les quatre empreses han exposat a tots els assistents els serveis que ofereixen i com poden complementar l'activitat econòmica de tots els participants. Els assistents han pogut informar-se de les solucions que ofereix en el camp de la informàtica, software i assessorament de primer nivell que ofereix Infolab, com a partner preimum de Wolters Kluwer, així com aprendre de l’experiència dels líders de The Day, com a empresa organitzadora de tot tipus d’esdeveniments i coordinadora de totes les gestions necessàries per dur a terme qualsevol tipus de trobada social. 

La trobada també ha permès acollir a empreses com SMK Experts, una companyia especialitzada en posicionament de màrqueting i ampliació del segment de vendes dels seus clients, que, a més a més, ofereix serveis de coaching destinats a la reinvenció professional. La darrera empresa a intervenir ha estat Group Palas, que ha presentat els atractius de posicionament d’un hotel de grans prestacions com és el Gran Palas -on s’ha celebrat l’acte- i les oportunitats i avantatges que ofereix a nivell d’empresa. 

Aquestes trobades organizades per CEPTA es conceben com a sessions de contacte entre empresaris destinades a establir nous llaços entre empreses pròximes entre elles en l'àmbit geogràfic que poden establir objectius conjunts de negoci i s’organitzen regularment, emparades per la confederació empresarial, amb l’objectiu de posar el focus en diferents sectors de negoci i oportunitats que poden ser de l’interès de tots els assistents.