Infolab us regala temps de gestió per augmentar el vostre rendiment

Us oferim eines i processos per automatitzar les tasques per a millorar l’eficiència del negoci

Compartir

Mai heu tingut la impressió que amb tot el temps que us dediqueu a la gestió interna del vostre negoci no us podeu dedicar tot el que us agradaria a les vendes? Voldríeu poder simplificar aquests processos i automatitzar les tasques per a millorar l’eficiència del negoci? Si us sentiu identificats amb aquests comentaris, us oferim un servei que us pot interessar.

A partir d’ara, els associats a CEPTA podran gaudir dels serveis d’INFOLAB, Partner Premium de Wolters Kluwer amb unes condicions especials. Gràcies a l’acord de col·laboració signat entre la Confederació Empresarial i l’empresa de softwares informàtics, els associats a CEPTA compten amb un 10% de descompte en llicències On Premise dels programes a3ASESOR i a3ERP, les solucions de gestió integral per a despatxos professionals i per a PIMES.

L’empresa compta amb una visió global de producte i serveis, de forma que s’adapten sempre al client per tal d’oferir un servei únic i personalitzat en cada cas. Treballen oferint un servei integral que va des de la venda, passant per la implantació del producte, la formació en les seves pròpies instal·lacions i acabant amb un servei d’atenció al client, manteniment i postvenda.

Infolab compta amb oficines a Tarragona i a Barcelona i tenen influència a tota Catalunya. Fa 25 anys que treballen en el sector resolent les necessitats informàtiques dels seus 2300 clients actuals, 40 professionals especialitzats en les solucions de Wolters Kluwer i 5 aules de formació. 

Millor ERP de l’any 2018

Treballeu amb la seguretat de tenir el millor ERP. La solució integral de gestió per a pimes, a3ERP ha rebut el premi de la revista d’informàtica Byte TI al Millor ERP del 2018. Aquesta eina aporta una visió de 360 graus de tots els processos productius i administratius de l’empresa des d’un únic punt de treball.

A més, ara els associats de CEPTA compten amb un 10% de descompte en la llicència d’aquest programa, que s’adapta al 100% a cada empresa sigui quina sigui la seva estructura, gràcies a les diferents versions existents que responen a diferents necessitats i també a diferents sectors d’activitats, amb solucions verticals especialitzades per sectors.

Més informació a www.infolab.es 

Els associats de CEPTA tenen l’ocasió de gaudir de la totalitat de serveis que us ofereix INFOLAB en unes condicions especials. Si necessiteu més informació, podeu contactar amb nosaltres a través de l’adreça de correu electrònic serveis@cepta.es i el telèfon 977 242 313. 
 

MÉS INFORMACIÓ SOBRE INFOLAB 
 

Odoo CMS - a big picture