Iniciem el curs de PNL a les instal·lacions de Cepta

El programa és totalment subvencionat i aporta coneixements per millorar la comunicació estratègica en tots els àmbits

Compartir

El creixement personal és important en totes les fases de la vida i té una forta incidència en l’àmbit de l’empresa. Tant líders d’empresa com treballadors treballen més a gust i amb millors resultats si aconsegueixen poder expressar amb claredat els seus objectius i formar equips de treball que resultin competitius i dinàmics. 
 

Per aquest motiu, assumir coneixements de Programació Neurolingüística (PNL) és un bon complement per a totes aquelles persones que es dediquin a l’àrea de comunicació estratègica de qualsevol empresa, ja que aquests coneixements aporten tècniques que resulten molt útils a l’hora de guanyar confiança i oportunitats de negoci. 

A CEPTA hem iniciat aquesta setmana un nou curs dedicat a aquesta àrea de coneixement, un programa adreçat a treballadors en actiu i que es duu a terme a partir de les 18 hores dos dies a la setmana, en un horari que permet que els alumnes puguin compaginar aquesta activitat amb els seus horaris habituals, alhora que permet la conciliació de la vida familiar. 


Així, amb l’inici d’aquest curs, CEPTA inicia una nova línia de programes de formació que s’adrecen a persones que vulguin completar les seves habilitats personals i professionals i que resulten un excel·lent complement a l’activitat del dia a dia. Els cursos estan cofinançats per Consorci de la Formació Contínua de Catalunya i el Servicio Público de Empleo Estatal i es duen a terme en un programa que s’adapta amb l’activitat laboral


Si esteu interessats a cursar alguns dels cursos que iniciem durant aquests mesos de febrer i març, consulteu el programa de formació que us oferim, que respon a les vostres necessitats de seguir millorant sigui quin sigui el vostre camp laboral i objectius a aconseguir. 

CONSULTA ELS CURSOS QUE T'OFEREIX CEPTA 

Estem a la vostra disposició per ajudar-vos a escollir el curs que millor s’adapta als vostres objectius i necessitats. Consulteu-nos a: formacio@cepta.es i als telèfon 977 211 966.