Jornada 6 d'abril: Amb destí a la digitalització

A la recerca del client digital satisfet

Compartir

JORNADA CEPTA 6 ABRIL DE 2017:
L'IMPACTE DE LA TRANSFORMACIÓ DIGITAL EN LA COMPETITIVITAT DE LES EMPRESES

L'impacte d'internet i les noves tecnologies és notable a tots els sectors econòmics. 

Arran de la introducció del canal online en el dia a dia de l'operativa de les empreses fabricants i distribuïdores, i de l'adaptació de les companyies a aquest, han sorgit nous models de negoci i noves maneres de treballar per a tots els actors (directius i tècnics).

L'omnicanalitat presenta nous reptes i oportunitats per a totes les empreses, ja siguin B2C com B2B. Les accions online s'han d'integrar completament amb la resta d'estratègies per poder arribar al perfil de client actual, usuari de tecnologies cloud, mitjans socials, tecnologies mobile i apps, i cal disposar d'informació avançada sobre les necessitats i expectatives del client digital.

Per aquest motiu, us convidem a assistir a la jornada 'L'impacte de la transformació digital en la competitivitat de les empreses', una sessió en la que tractarem en profunditat totes les qüestions que tenen a veure amb la nova realitat que representen els canals online pel que fa a la relació directa amb el client

PROGRAMA DE LA JORNADA 

16.00 h.- Benvinguda i presentació de l'acte:
Sr. Josep Antoni Belmonte, president CEPTA

16.10h.- Ponència: “La digitalizació, un canvi de paradigma”, a càrrec de Sergi Ramo i Laia Morales, Socis de Barna Consulting Group.

Curiositat, creativitat i entusiasme són paraules amb què es defineix Sergi Ramo (Barcelona, 1980), soci de Barna Consulting Group i especialista en temàtiques comercials, màrqueting i recursos humans, anàlisis de noves tendències i «coolhunting».

Inquietud, innovació i evolució constant defineixen a Laia Morales (Terrasa, 1987), sòcia de Barna Consulting Group, enginyera i especialista en projectes de transformació digital per als departaments de màrqueting i vendes.

17.10 h.- Taula rodona: “Transformació Digital: Tendències de futur a les diferents àrees de l'empresa”

  • Sra. Marta Domènech, gerent Hotel Hostal Sport

  • Sr. Sergi Ramo, Soci de Barna Consulting Group

  • Sra. Eulalia Soler, promotora del Centre d'Excel.lència de Big Data

18.00 h. Torn de preguntes obert al públic

PREUS: GRATUÏT (SOCIS CEPTA) / 20€ NO SOCIS 
 

INSCRIU-TE A LA JORNADA