“Les pràctiques en empresa dels cursos de Cepta són úniques per a trobar feina”

Encara hi ha places pels cursos de Gestió de Magatzem i Gestió Ambiental que comencen la setmana del 12 de juny

Compartir

Obrim dues noves edicions dels cursos de Gestió de Magatzem i Gestió Ambiental que us permetran treballar de nou

“Cada cop hi ha més preocupació pel medi ambient aen l’àmbit de l’empresa i calen més tècnics que estiguin al cas d’aquest procés, pel que és un sector que creix i del que hi ha demanda”, qui parla és el Víctor, alumne del curs de Gestió Ambiental, que des de finals de febrer s’està formant a les instal·lacions de Cepta a Tarragona i que creu que els coneixements que està assolint són “realment interessants i molt pràctics, pel que es poden aplicar al dia a dia amb total facilitat”. 

El Víctor és una més de les persones que, davant la situació adversa de l’atur, ha optat per buscar solucions que li permetin canviar de vida i, a més a més, a través d’un curs totalment subvencionat. “Espero que la formació que he après serveixi per obrir-me nous camins professionals”, comenta, mentre explica que els seus coneixements en Topografia passen un mal moment de demanda i que espera que el curs de Gestió Ambiental sigui “una porta oberta”. 

Al seu costat, la Contxi té idèntiques esperances. “Estic ampliant coneixements que són molt pràctics i que poden servir-me de molt de cara al futur”, apunta, mentre destaca que un dels avantatges del curs que li suposa més esperances són les pràctiques en empresa. “És molt important poder tenir aquesta oportunitat, ja que és única per a trobar feina”, reitera aquesta experta en Prevenció de Riscos Laborals, que espera que l’experiència laboral que inclou el curs es reverteixi, molt aviat, en una nova oportunitat de feina i un canvi de vida. 

Els alumnes del curs de Gestió de Magatzem valoren l’utilitat pràctica del curs 

La possibilitat de cursar pràctiques a l’empresa és també un dels grans al·licients per als alumnes del curs de Gestió de Magatzem que aquest mes de juny es troben a les intal·lacions de Cepta i que participen d’un programa totalment subvencionat. 

És el cas de la Susi, que veient com es quedava a l’atur, ràpidament ha contraatacat apuntant-se a un curs que, segons explica, “ha estat pràctic des del primer moment i m’ofereix possibilitats reals de trobar un lloc de treball, ja que aporta experiència i és molt enriquidor”. A més, la Susi espera que, també en aquesta ocasió, les 80 hores de pràctiques en empresa que cursen tots els alumnes que aposten per aquesta formació li serveixin per encarar el futur. 

Al seu costat, l’Arantxa també ha començat l’experiència amb moltes ganes de començar un nou futur laboral. “Vaig haver de tancar la meva empresa de distribució de pel·lícules i ara crec que aquest curs serà una bona oportunitat”, comenta. 

Un nou repte

Cepta torna a oferir cursos de Gestió Ambiental i de Gestió de Magatzem a partir de la setmana del 12 de juny, una oportunitat única per a poder formar-vos en camps emergents com la logística i el medi ambient, experiències totalment subvencionades per a persones a l’atur que us aportaran nous reptes, 80 hores en pràctiques d’empresa i la millor formació per a perseguir el vostre futur. 

Forma't sobre tot allò que necessitis. A Cepta t’estem esperant. 
Informa’t sobre els nostres cursos subvencionats per a persones a l’atur a l’adreça de correu formacio@cepta.es o el telèfon 977 211 966.