Memòria 2018: Canvis, evolucions i passos endavant

La CEPTA repassa l’activitat de l’any passat en un ampli document

Compartir

L’any 2018 que hem deixat enrere ha estat un any convuls en molts aspectes. Els àmbits social i polític han marcat un període que, un cop més, ens ha obligat a replantejar-nos el paper del sector empresarial en un present difícil i ple d’interrogants. 
 

El 2018 marca el final d’una dècada realment complicada, que ha obligat a les empreses i emprenedors de les comarques de Tarragona a posar-se a prova i a reinventar-se, prova d’això és el fet que, actualment, la força estratègica dels clústers industrials i energètics de les nostres comarques són essencials per crear riquesa en la qual és la segona àrea poblacional de Catalunya. 

També des de la confederació empresarial hem viscut un any ple de canvis i de reptes. Un enfocament més centrat en objectius concrets i en el servei directe als nostres associats ens han dut a reorganitzar la nostra estructura com a confederació empresarial en un territori ple d’oportunitats. 

En aquest context, aquesta setmana hem presentat la Memòria Anual 2018, un document que recull les principals dades econòmiques d’un 2018 marcat pel canvi i també el resum complet d’activitats, jornades i esdeveniments que han marcat l’agenda de la confederació empresarial durant aquest període. 

La nova junta directiva de Cepta, escollida el mes de setembre de l’any passat, seguirà lluitant per reivindicar els drets dels empresaris de les nostres comarques, que són i han de ser l’epicentre de l’esperada recuperació econòmica.

Us adjuntem el document íntegre per la seva consulta