Mesurem totes les necessitats del vostre negoci

Els nostres cursos detecten les vostres necessitats formatives i us ofereixen solucions a mida

Compartir

La vostra empresa s’ha de posar al dia en determinats àmbits específics? Heu d’actualitzar els coneixements del vostre planter de treballadors? Us és complicat adaptar-vos als horaris de cursos ja preestablerts?

Si necessiteu solucions per actualitzar coneixements, però desitgeu una opció que s’adapti de manera exacta a les necessitats del vostre sector i ubicació, sense haver de dependre de solucions estàndard, us oferim els serveis personalitzats del nostre Centre de Formació, que treballa per trobar la solució a mida de les vostres necessitats

Si necessiteu adquirir coneixements en idiomes, informàtica, habilitats personals, tècniques de negociació o capacitats comunicatives -o en qualsevol altre àmbit del vostre interès- podeu consultar-vos el vostre cas. 

Els professionals de CEPTA estan especialitzats en Consultoria de Formació, un servei estratègic que proporciona els coneixements i capacitats que els professionals necessiten per executar un pla de formació que resolgui les necessitats de l’empresa. 

Si desitgeu, també us oferim la possibilitat d’elaborar Plans de Formació a Mida, que us permetran fomentar la competitivitat de les empreses i la productivitat dels seus treballadors, adaptant-los a les necessitats de les organitzacions.

El disseny de Plans de Formació per a Empreses es basa en el fet que l’empresa consultora detecta i defineix, de forma concreta, les necessitats formatives i per tant detecta les carències de l'empresa per després establir els objectius del pla formatiu, valent-se per això d'una sèrie d'eines i auditories de competències que li permetran delimitar i assegurar l'èxit del projecte.

Us oferim solucions que us permetran fer de la vostra empresa, un negoci competitiu, sigui quina sigui la mida de la vostra companyia, el nombre de treballadors o el vostre àmbit de negoci. Tenim la solució que s’adapta a les vostres possibilitats. 

Consulteu-nos els vostres dubtes, els responsables del Centre de Formació estarem encantats d’atendre-us a través del telèfon 977 211 966 (ext 1) o l’adreça de correu formacio@cepta.es.