MRW proporciona enviaments més ràpids i segurs als associats de CEPTA

Amb l'auge de les tècniques d’E-commerce, aquesta opció pot ser duna gran utilitat per un ampli espectre de negocis

Compartir

Quan destina la vostra empresa a fer enviaments? Necessiteu que les comandes arribin de manera més ràpida, més eficient i a un preu immillorable? Si aquestes preguntes es plantegen en el dia a dia de l’actualitat del vostre negoci, aquest servei que us oferim pot interessar-vos. 
 

A partir d’ara, els associats a CEPTA tenen l’ocasió de gaudir dels serveis de MRW, la companyia líder en transport urgent de paqueteria en enviaments nacionals i internacionals. A través de l’acord que han signat recentment la Confederació Empresarial i l’empresa de missatgeria, els associats compten amb un 15% de descompte en els enviaments arreu de l’Estat Espanyol i Portugal

“Gràcies als nostres punts de distribució podem assegurar un servei ràpid i eficient per a les empreses que confien en CEPTA”, destaca la gerent de MRW a Tarragona, Auxiliadora Carrero, que apunta que l’empresa compta amb oficines que poden proporcionar servei i atenció directa als associats de CEPTA. El servei que ofereix l’empresa es presta a les seves oficies ubicades a l’Ametlla de Mar, Amposta, El Vendrell, Montblanc, Móra d’Ebre, Reus, Tarragona, Tortosa i Valls. 


MRW reuneix una estructura de 550 franquícies i 49 plataformes logístiques a Andorra, Espanya, Gibraltar i Portugal. El grup realitza una mitjana de 62 milions d'enviaments anuals. A la província de Tarragona, cobreix la totalitat de la seva geografia, fet que permet realitzar enviaments en modalitat urgent, que es recullen durant el matí i es lliuren a la tarda del mateix dia.


Un servei que complenta a l’e-commerce


En temps com els actuals -i amb el creixement constant del sector de l’e-commerce- gaudir d’un bon servei de missatgeria és vital per a moltes empreses, pimes i petits negocis, que depenen de la rapidesa i seguretat dels seus enviaments. 


Una tercera part de les nostres compres habituals provenen del comerç electrònic, on el paper de les empreses de missatgeria és fonamental. MRW és, sens dubte, la marca millor preparada per a aquest repte amb una capil·laritat única a Espanya i Portugal ", assegura Javier Calero, director general de MRW.


Així mateix, el gerent de MRW a Tarragona, José Soto, afegeix que “cada cop més empreses necessiten establir un contacte segur i estable amb el client i nosaltres podem proporcionar-los el que requereixen, a través dels nostres punts de venda, ja que hem crescut gairebé un 60% a través dels serveis d’empreses de venda en línia”. 


MRW reuneix una estructura de 550 franquícies i 49 plataformes logístiques a Andorra, Espanya, Gibraltar i Portugal. El grup realitza una mitjana de 62 milions d'enviaments anuals.


Nova imatge corporativa 


El grup de transport i paqueteria urgent MRW ha canviat recentment la seva imatge corporativa, amb un nou logotip que se centra en l'eficiència i lliurament en el servei i que suposa un disseny més actual i adaptat a l’era digital. La imatge de l’empresa s’adapta, així, a la realitat que l’envolta i vol transmetre velocitat i agilitat, característiques pròpies del servei MRW. 


Els associats de CEPTA tenen l’ocasió de gaudir de la totalitat de serveis que us ofereix MRW en unes condicions especials. Si necessiteu més informació, podeu contactar amb nosaltres a través de l’adreça de correu electrònic serveis@cepta.es i el telèfon 977 242 313. 

MÉS SOBRE MRW

Odoo CMS - a big picture