Novetats de l'any laboral i fiscal 2017

La seu de CEPTA acull una jornada informativa de la mà d'Infolab

Compartir

Tot a punt per conèixer que ens esperen aquest 2017 

Experts en matèria fiscal i laboral exposen a CEPTA els principals canvis que cal esperar respecte al nou any 

En l'actualitat s'estan produint importants canvis que modifiquen el marc habitual tant en l'àmbit laboral com en l'àmbit fiscal. Conèixer aquests canvis i les seves implicacions exigeix ​​als professionals disposar d'informació sobre les últimes novetats que permetin una millor eficiència en el seu treball, tant pel que fa al coneixement del marc legal com en l'aplicació dels canvis. 

Amb aquest objectiu, les instal·lacions de CEPTA han acollit recentment la jornada destinada a acollir aquestes novetats, una sessió que ha comptat amb responsables d'Infolab que, com a partner premium de Wolters Kluwer, va facilitar informació sobre aquestes novetats. Altres companyies que van aportar els seus coneixements sobre les novetats que reserva aquest nou any són Premap Seguretat i Salut Catalunya BDO Advocats i Assessors Tributaris. 

Durant l'acte es van tractar temes d'actualitat com són els ajornaments i fraccionaments de pagament, les novetats en subministrament immediat d'Informació i l'actualitat referent a l'IS, amb efectes el 2016 i 2017.

La sessió va comptar amb les aportacions de Josep Antoni Belmonte Marin, President de CEPTA; Cristina Cañas, directora comercial Infolab; Joaquim Capellas, director de zona assessories de Wolters Kluwer; Marcos Quevedo, gerent Premap Seguretat i Salut a Catalunya. 

Pel que fa a la sessió dedicada a les novetats en matèria laboral, la sessió va anar a càrrec d'Antonio Benavides Vico, membre del Cos Superior d'Inspectors de Treball i Seguretat Social. 

En l'apartat centrat en les novetats fiscals de cara a l'exercici 2017, van introduir els canvis els experts Fernando Mota Bosch, director del Departament Fiscal de BDO Advocats i Assessors Tributaris i Roberto García, director del departament fiscal de BDO Advocats i Assessors Tributaris.