Participeu en la jornada sobre internacionalització de SECARTYS

Una trobada que us permetrà coneixer les subvencions i ajudes a les quals podeu optar per obrir les fronteres del vostre negoci

Compartir

SECARTYS us convida a la Jornada per a la Internacionalització, una trobada que us permetrà conèixer amb detall els riscos i avantatges d'expandir el mercat i aquelles claus per aconseguir-ho de forma ordenada, amb els mínims riscos i optimitzant vostres recursos de la millor manera possible.

Si voleu estar informat i saber si el vostre producte o servei té possibilitats d'internacionalitzar-se, aquesta és l'ocasió perfecta per assessorar-vos.
 

DETALL DEL SEMINARI

 

09: 30h Recepció d'assistents. presentació Jornada

Carolina Serra - Directora Internacionalització, SECARTYS.
 

09: 45h Riscos en la compra - venda internacional: Com cobrir-los?

Montserrat Camp Gutiérrez - Directora de Negoci Internacional Territorial de Banc Sabadell.
 

10: 15h Les Claus per a la Internacionalització.

Núria Escofet - International Consultant SME - Gestora d'Exportació PIME - Assessora d'internacionalització de SECARTYS.
 

10: 45h Com accedir a la Subvenció Cupons a la Internacionalització

Carolina Serra - Directora del Departament d'Internacionalització de SECARTYS

10: 55h Ronda de preguntes i tancament de la jornada.


La jornada és gratuïta i es durà a terme el pròxim dimecres 5 juliol 2017, de  09: 30h a 11: 00h. La sessió es durà a terme a les oficines de SECARTYS, de Gran Via de les Corts Catalanes, 774, 3r (Barcelona). 

 

Per a inscriure-us, poseu-vos en contacte amb Carolina Serra al telèfon 931.828.805 o al correu electrònic csierra@secartys.org abans del 4 de juliol de 2017.