Poc esport i dieta insalubre; els enemics del cor també en l’entorn laboral

CEPTA organitza una jornada per a garantir la salut cardiovascular també en l’entorn laboral, amb l’ajuda de Mútua Fremap

Compartir

Cal que les empreses dediquin més mitjans i recursos per a prevenir les malalties i accidents de tipus cardiovascular en l’entorn laboral. Aquest ha estat el tema cental de la jornada que CEPTA, amb la col·laboració de Mútua Fremap, ha organitzat a les instal·lacions del Seminari de Tarragona. 
 

L’acte s’ha centrat en eixos bàsics com són l’exercici físic i l’alimentació per a combatre i prevenir aquest tipus de malalties, dos pilars que poden aportar beneficis bàsics per la salut dels treballadors i que requereixen pautes constants, part de les quals poden ser aportades pels responsables de l’empresa. 

Durant la sessió, s’ha aprofundit en elements com l’envelliment laboral actiu, les avantatges d’evitar el sedentarisme en l’entorn de treball, les conseqüències d’incrorporar una dieta saludabe, requereiments diaris d’energia segons el tipus de feina i l’etiquetatge funcional dels aliments, entre molts altres. 

Aquestes són qüestions de vital importància, ja que l'informe anual del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social d'Espanya del 2016, calcula que al voltant del 47% dels accidents de treball mortals van ser deguts a infarts, vessaments cerebrals i altres patologies no traumàtiques.  

La prevenció d'aquest tipus d'accidents està directament relacionat amb la pràctica de l'exercici físic i amb l'alimentació. És per aquest motiu que aquesta jornada està orientada a aconseguir la motivació necessària per a realitzar exercici físic de forma regular i a portar una dieta saludable per mantenir un nivell òptim de qualitat de vida.

Si esteu interessats a incorporar pautes més saludables en l’entorn de la vostra empresa, a CEPTA podem ajudar-vos. Si voleu rebre assessorament i ampliar l’informació dels aspectes que s’han tractat durant aquesta jornada podeu sol·licitar més informació a través del nostre departament de Serveis, a l'adreça serveis@cepta.es o el telèfon 977 211 966.