Posa't la Gorra  a PortAventura Park fa 15 anys!!

Ens fa molta il·lusió comunicar-vos que el “Posa’t la Gorra!” a Tarragona està d’aniversari, aquest 2017 arribem a la quinzena edició!

Compartir

Quinze anys posant-nos la gorra! Una gorra que ja és un símbol inconfusible i que llença un missatge molt potent!, una gorra que ens fa iguals i que ens recorda que els nens i nenes amb càncer, són nens i nenes per sobre de tot, per sobre d’una malaltia que els roba una part del seu temps però mai els seus somnis, les seves inquietuds i les ganes de fer allò que més els agrada: jugar, aprendre i gaudir! Celebrar els 15 anys és una immensa alegria per nosaltres ja que simbolitza la gran mostra de solidaritat, col·laboració i implicació per part de la ciutadania, empreses i  institucions que segueixen fent-nos costat amb el seu suport i compromís.

Com no podria ser d’una altra manera, ho celebrarem a PortAventura Park, que enguany s’ha bolcat especialment en l’esdeveniment i que ens farà gaudir plegats d’una jornada especial on s’unirà la diversió, la solidaritat i el compromís  vers els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies.

El disseny de la gorra d'aquest any ha anat a càrrec de la marca esportiva MUNICH, que ha creat una gorra juvenil i colorista que ja està sent un èxit!!

Guardeu-vos aquest dia a l’agenda i veniu a PortAventura Park el dissabte 10 de juny a participar dels tallers, activitats i gaudir amb les actuacions que us faran recordar les 14 edicions celebrades i on, un any més, tenim preparades diferents sorpreses!

Us hi esperem a tots!                                                                                                                                                                                                          A CEPTA, podeu comprar la gorra, tant a l'Avgda. Roma, 7, 6èna. planta, com a Rambla Nova, 95 de Tarragona. Per més informació podeu trucar al telèfon: 977 211966 o bé enviar un correu a serveis@cepta.es