Pots estalviar més en energia i t'ajudem a fer-ho possible

CEPTA signa un acord amb Energyhouse que permet estalviar en consum energètic i que està obert als nostres associats. Contacta amb nosaltres!

Compartir

Contracteu energia a un preu més barat

Els associats a CEPTA tenen l'ocasió d'estalviar més en la seva factura 

L'Elevat preu del cost de l'energia es un contratemps per a moltes petites empreses i pimes. Per aquest motiu, a CEPTA us proposem diverses solucions per tal d'abaratir la vostra factura. Entre elles, les que s'inclouen en el recent acord de col·laboració signat amb Energyhouse. 

ENERGYHOUSE és una empresa que assessora a les empreses en tot el tema energètic de qualsevol sector, tan petites com mitjanes. Tal i com afirma Vidal, “L'objectiu principal d'aquest acord es que CEPTA pugui assessorar als seus associats a través de la nostre plataforma.” ENERGYHOUSE conta amb una plataforma multimarca que permet veure com esta el client contractat i a partir d'aquí veure les diferents opcions de contractació que hi ha en el mercat. 

El paper de ENERGYHOUSE és totalment imparcial, l'associat de CEPTA es qui decideix quina comercialitzadora vol. També ofereixen un servei per optimitzar diferents aspectes de la factura tan de llum com de gas, com pot ser optimització de les potencies, revisen el preu de la potència, el preu de la energia, la reactiva, i com esta contractat el tema de las potencies.

Per a més informació sobre aquest conveni i sobre com podeu rebre aquest servei, poseu-vos en contacte amb el departament de Serveis de CEPTA, a través de l'adreça de correu serveis@cepta.es o el telèfon 977 211 966.