Presentació del Camp de Valls a CEPTA

La confederació empresarial acull a representants del Parc Industrial de l'Alt Camp aquest dijous, 2 de març, a Tarragona

Compartir

El Camp de Valls arriba a Tarragona 

Els impulsors d'aquest projecte presenten tots els detalls d'aquest 'clúster' industrial en el que treballen els municipis de l'Alt Camp 

La seu de CEPTA  a Tarragona (av. Roma, 7), acollirà, aquest pròxim dijous 2 de març de 2017, la presentació oficial del clúster industrial en el que treballen les poblacions de l'Alt Camp. L'acte començarà a les 12 del migdia i comptarà amb la presència del president de CEPTA, J.Antoni Belmonte, i el regidor d'Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Valls, Joan Carles Solé i Estil·les. Mitja hora abans, es durà a terme l’atenció als mitjans, a la sala d’actes de la confederació empresarial.

El Pacte Camp de Valls – Parc Industrial de l’Alt Camp vol afavorir, a partir d’estratègies conjuntes, la captació de noves empreses i la creació d’ocupació per la millora de la competitivitat econòmica de la comarca.

El pla ha rebut el suport del Programa de Projectes Innovadors i Experimentals que impulsa el Servei d’Ocupació de la Generalitat i s’ha fixat consolidar el paper de l’Alt Camp com a pol industrial estratègic del sud de Catalunya. Formen part del Pacte els municipis d’Alcover, Alió, Bràfim, el Pla de Santa Maria, els Garidells, la Riba, Puigpelat, Rodonyà, Vallmoll, Valls, Vila-rodona i Vilabella.