Preveniu el sobreesforç físic en l’entorn laboral?

CEPTA tracta la gestió dels accidents del sobreesforç físic en una sessió pràctica

Compartir

Els accidents per sobreesforç físic són i estan sent, el motiu d'accident més important de tots els accidents registrats amb baixa, així com de les malalties comunes.
 

Amb l’objectiu de poder aprofudir més en aquest tipus de malalties associades al treball, CEPTA ha acollit recentment una jornada per donar a conèixer els beneficis de la presència d'un fisioterapeuta en l'empresa amb un criteri sanitari. 

La sessió s’ha centrat en la necessitat de comptar amb un fisioterapeuta que presti serveis a aquelles empreses que ho necessitin, amb tractament que s’ajustin a cada tipus de requeriment laboral i també s’ha dut a terme demostracions pràctiques a càrrec de professionals titulats de l' empresa ASPY. 

L’encarregat de conduir la sessió ha estat el consultor en Organizació Saludable, Javier Sánchez González, i la jornada pràctica a càrrec de la infermera Cèlia Ferreiro, que han posat les bases del que hauria de ser un negoci saludable, en una jornada pràctica que ha congregat a un bon nombre d’assistents. 
 

Odoo CMS - a big picture